Suositusta Jarkko Tammisen maailma -ohjelmasta ennennäkemätöntä lisämateriaalia! Imitaattori saanut palautetta jopa poliitikoilta

Jarkko Tamminen kertoo imitoimalla ohjelmansa extramateriaalista 2:18
Katso hupaisa video: Jarkko Tamminen kertoo imitoimalla ohjelmansa extramateriaalista

Jarkko Tammisen maailma -ohjelmasta on luvassa lisämateriaalia!

Katsojilta hienon vastaanoton saaneesta Jarkko Tammisen maailma -ohjelmasta on pian tarjolla lisämateriaalia, kun MTV Katsomossa julkaistaan kahdeksan viiden minuutin mittaista pääohjelmaan pohjautuvaa erikoisklippiä.

Ennennäkemättömästä materiaalista koostuvissa erikoisklipeissä sukelletaan syvemmälle pääohjelmassa nähtyjen imitoitujen hahmojen kommelluksiin, ja niiden pääesittäjänä toimii Jarkko Tamminen.

Tamminen kertoo MTV Uutisille halunneensa, että Jarkko Tammisen maailma on nopeatempoinen sketsisarja. Materiaalia haluttiin kuvata riittävästi, jotta ohjelmaa editoitaessa mahdollisuuksia olisi käytännössä kaikkeen.

– Sitten kävi ilmi, että jos rupeamme tekemään parin-kolmenkymmenen sekunnin mittaisia sketsejä, niin hahmoihin ei oikein kerkeä mukaan, eli pakko antaa niille vähän pituutta, ja toisaalta myös pidemmät jutut toimivat hyvin. Se tarkoitti sitä, että yhtäkkiä meillä olikin kahden ylimääräisen jakson verran materiaalia, Tamminen kertoo.

Juttu jatkuu videon jälkeen.

Tätä et voi katsoa hymyilemättä: Jarkko Tammisen maailma- ohjelman bloopersit!

Lopulta "ylimääräinen" materiaali päätettiin pyöräyttää viisiminuuttisiksi erikoisklipeiksi. 

– Siellä ei ole mitään Best of -matskua tai jotain, mitä on aikaisemmin nähty jaksoissa, vaan tämä materiaali on sellaista, mikä meillä jäi käyttämättä. Olisi ollut tosi harmi, jos ne eivät olisi tulleet koskaan näkymään missään, Tamminen sanoo.

Erikoisklipeissä seurataan muun muassa Remontti vai maisemanvaihto -ohjelmaa, lähdetään "Tarja Halosen" ja "Penan" kanssa vakuutusyhtiöön ja kuullaan lisää "Juhani "Tami" Tammisen" ja "Pasi Rautiaisen" mietteitä.

Pääsarja Jarkko Tammisen maailma on poikinut Tammiselle paljon positiivista palautetta. Häntä ovat lähestyneet ohjelman tiimoilta niin julkisuudesta tutut kasvot kuin tavan tv-katsojatkin.

Tamminen paljastaa, että tähän mennessä esitetyistä jaksoista eniten positiivista palautetta on satanut Politiikka-jaksolle. Viestejä on tullut niin poliitikoilta kuin viihdemaailman henkilöiltäkin.

– Selkeästi poliittisille hahmoille tykätään vähän nauraa, kun heistä kuitenkin tulee kaikenlaista otsikkoa tasaiseen tahtiin, hän tuumaa.

Hyppää extramateriaalin pariin tästä!

Jarkko Tammisen maailma lauantaina klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat