Suosittu Ex-Onnelliset-sarja palaa – tätä on luvassa kolmannella kaudella!

Odotettu 3. tuotantokausi suositusta Ex-Onnelliset-sarjasta nähdään C More -suoratoistopalvelussa torstaista 7.5. alkaen.

Suosittu Ex-Onnelliset-sarja saa jatkoa! C More -alkuperäissarja Ex-Onnellisten 3. kaudella Erotalot-taloyhtiön asukkaiden keskuudessa tuskaillaan eri suuntiin laajenevan perheen kanssa. Kun erosta on jo jonkin aikaa ja exillä alkaa olla uusia kumppaneita, pohditaan mihin vedetään perheen rajat. Kun kaikki olisi kuitenkin otettava huomioon, ristiriitaiset tarpeet ja haaveet väkisinkin törmäävät. 

Laura (Miia Nuutila), Kalle (Mikko Nousiainen) ja Oona (Ria Kataja) ovat eläneet siirtymävaihetta eron ja uuden elämän välillä. Yhdelle siirtymävaihe tarjoaa vapautta ja toista se ahdistaa, ja siitä, milloin on oikea hetki piirtää uudet perheen rajat, on jokaisella osapuolella erilainen näkemys. Perheet laajentuvat myös edeltävien sukupolvien suuntaan, kuten Antin (Jarkko Pajunen) ja Reijan (Anna-Leena Sipilä) kerroksessa, kun Antti päättää urheasti ottaa dementoituneen äitinsä kattonsa alle.

Rakkauden rajoja pohtivat myös teini-ikäistynyt Viivi (Elsa Mämmelä) sekä uusi asukas, pappina työskentelevä Henriikka (Pamela Tola), joka muuttaa erotaloon lastensa ja ex-miehensä Mikan (Kris Gummerus) kanssa. Mika ei hyväksy sitä, ettei enää tiedä entisen puolisonsa elämästä ja rikkoo rankasti rajoja, Henriikan käydessä omia tunteitaan läpi.

Hannan (Karoliina Blackburn) ja Paavon (Eero Ritala) perheessä on myös omanlaistaan rajanvetoa, kun Aapo (Halti Toppinen) saa uuden avustajan Sebastianista (Kristo Salminen). On opittava luottamaan vieraaseen ja altistuttava ulkopuoliselle katseelle. Arton (Pertti Sveholm) ja Suviannan (Essi Hellén) perheyksikössä puolestaan pohditaan millaista rakkautta tarvitaan avioliittoon: miksi mennään naimisiin ja onko toisesta luopuminen joskus suurempi rakkaudenteko kuin toisen kanssa eläminen. 

Kolmannen kauden käsikirjoitustiimiä vetää Johanna Vuoksenmaa ja ohjauksesta vastaa Jojo Erholtz

Ex-Onnelliset C Moressa 7. toukokuuta alkaen!

Juttua korjattu 7.4. kello 15:00: Jojo Erholtzin nimi korjattu.

Lue myös:

    Uusimmat