Ilouutisia faneille: Suositut alkuperäissarjat Aallonmurtaja, Roba, Onnela ja Sunnuntailounas saavat jatkoa!

C More -suoratoistopalvelu täyttää 13. helmikuuta 3 vuotta. Syntymäpäivän kunniaksi on julkaistu lisää tuotantokausia C Moren suosituimmille alkuperäissarjoille: Aallonmurtajasta ja Sunnuntailounaasta on tulossa kolmannet kaudet, Robasta 5. kausi ja Onnelasta 4. kausi.

Kolme vuotta täyttävässä C More -suoratoistopalvelussa on nähty tähän mennessä 12 kautta suomalaisia alkuperäissarjoja. Kotimaisten C More -alkuperäissarjojen suosion käynnisti rikosdraama Aallonmurtajan ensimmäinen kausi syyskuussa 2017 ja sen jälkeen on päästy nauttimaan Onnela-, Ratamo-, Ex-Onnelliset-, Sunnuntailounas-, Roba-, Rehtori- ja Rantabaari -sarjojen tuotantokausista.

Ensi viikolla C Moressa päivänvalon näkee uusi Hotel Swan Helsinki -sarja ja myöhemmin keväällä on luvassa vielä uutuuskomedia Paras vuosi ikinä sekä 3. tuotantokausi Ex-Onnelliset-sarjasta.

Alkuperäissarjoihin koukuttuneille on luvassa ilouutisia, kun niistä useampi saa pian lisää tuotantokausia. Aallonmurtajasta tehdään 3. tuotantokausi, samaten vastikään jo toisen Kultaisen Venlansa parhaana komediasarjana voittaneesta Sunnuntailounaasta. Suositusta Roba-poliisidraamasta tehdään odotettu 5. kausi ja Onnelasta 4. kausi. Eilen julkistettiin myös upouusi Karkurit-draamasarja, joka keskittyy paossa olevia rikollisia etsivän poliisin erikoisyksikön toimintaan.

– Kun olimme perustamassa C Morea vuonna 2017, tavoitteemme oli tarjota laadukasta sisältöä suomalaisille kuluttajille. Heti alusta alkaen lähdimme kehittämään C Morelle omia alkuperäissarjoja, Johannes Leppänen kertoo MTV:n toimitusjohtaja. 

– Olemme kiitollisia päästessämme tekemään yhteistyötä Suomen arvostetuimpien tuotantoyhtiöiden, käsikirjoittajien, ohjaajien sekä tietysti näyttelijöiden kanssa, draamapäällikkö Jani Hartikainen MTV:ltä iloitsee.

Lue myös:

    Uusimmat