Herttuatar Catherine sai Camillalta lahjan, joka olisi ajanut prinsessa Dianan raivon partaalle – samanlainen esine sai prinsessan aikoinaan tajuamaan avioliittonsa tuomion

9:28
Salaliittoteoriat prinsessa Dianan kuoleman ympärillä elävät yhä vahvoina.

Prinsessa Diana olisi tuskin pitänyt siitä, että herttuatar Camilla antoi herttuatar Catherinelle erityisen rannekorun vuonna 2011.

Herttuatar Catherine meni naimisiin prinssi Williamin kanssa vuonna 2011, ja alusta asti hänet toivotettiin lämpimästi tervetulleeksi perheeseen. Erityisen tervetulleeksi Catherinen halusi perheeseen toivottaa Williamin isän prinssi Charlesin puoliso herttuatar Camilla, jonka tiedetään muun muassa lounastaneen yhdessä Catherinen kanssa vain hieman ennen nuoren parin kuninkaallisia häitä. 

Catherinella ja Camillalla vaikuttaa olevan yhä tänäkin päivänä hyvä suhde keskenään ja heillä onkin paljon yhteistä: he kumpikin ovat naimisissa miesten kanssa, jotka vielä jonain päivänä ovat kuninkaita. 

Kun Catherine ja William menivät naimisiin, antoi Camilla Catherinelle erityisen lahjan: kultaisen rannekorun, johon on kaiverrettu heidän nimiensä ensimmäisten kirjainten, kahden C:n monogrammi. Catherinen on nähty käyttävän korua usein julkisesti, joten herttuatar luultavasti pitää lahjaa yhä suuressa arvossa. 

Henkilö, joka ei lahjasta todennäköisesti olisi kovinkaan mielissään, olisi luultavasti Williamin äiti prinsessa Diana, mikäli hän olisi yhä elossa. Dianan avioliitto prinssi Charlesin kanssa kaatui vahvoilta osin siksi, että Charles aloitti sen aikana salasuhteen Camillan kanssa, kenen kanssa hän oli seurustellut aikoinaan kauan ennen kuin hän tapasi Dianan.

Charles ja Camilla aloittivat suhteensa viisi vuotta Charlesin ja Dianan häiden jälkeen. Diana oli myös erittäin tietoinen "ruuhkaisesta avioliitostaan", kuten hän sitä kuvaili kuuluisassa haastattelussaan vuonna 1995. Charles ja Diana erosivat virallisesti vuonna 1996. Vuoden 1997 elokuussa Diana menehtyi auto-onnettomuudessa Pariisissa ollessaan 36-vuotias. 

Diana kertoi 1990-luvulla antamissaan haastatteluissa olleensa huolissaan Charlesin ja Camillan suhteesta hänen ja Charlesin häämatkasta lähtien. Kaksikolla vaikutti Dianan mukaan olleen poikkeuksellisen läheinen ystävyyssuhde. Diana kertoikin vuonna 1991 antamassaan haastattelussa tienneensä alusta asti, että hänen ja Charlesin avioliitossa tulisi olemaan enemmän ihmisiä, kuin vain he kaksi. 

Vihjeen tästä Diana sai niin ikään rannekorusta, joka Charlesilla oli kädessään päivänä, joka oli Dianan ja Charlesin ensimmäinen avioparina. Rannekorussa oli niin ikään kaksi C:tä.

– Kaksi C:tä kietoutuneina toisiina kuten Chanelin C:t. Sen ymmärsi tarkalleen, Diana kertoi aikoinaan havainnostaan. 

Prinsessa Diana menehtyi auto-onnettomuudessa Pariisissa elokuussa 1997 ollessaan 36-vuotias. 

Lähde: Express

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja