Suosikkijuontaja Marja Hintikan vinkki toimivan parisuhteen ja ruuhkavuosien yhtälöön on yksinkertainen: "Sitä ei laatuaika tai parisuhdekikkailu pelasta"

2:08
Marja Hintikka: "Jos arki ei toimi, sitä ei laatuaika tai parisuhdekikkailu pelasta"

Maaliskuussa ruutuun palaavan Vappu ja Marja Liven toinen juontaja Marja Hintikka pyrkii nauttimaan arjesta ja pysähtymään hetkiin.

Marja Hintikka nähdään 19. maaliskuuta lähtien jälleen yhdessä Vappu Pimiän kanssa Vappu ja Marja Liven puikoissa, kun suosittu talkshow palaa MTV3-kanavalle toisen tuotantokauden jaksoilla.

Hintikka paljasti helmikuun viimeisenä maanantaina ohjelman pressitilaisuudessa, että valmistelut uusia jaksoja varten alkoivat jo heti alkuvuodesta.

Kiirettä on pitänyt myös yksityiselämän puolella, sillä Hintikan ja tämän puolison Ile Uusivuoren viisihenkinen perhe muutti hiljattain uuteen kotiin.

– Juuri eilen muutettiin. En ole harjannut tukkaa varmaan viikkoon! juontaja nauroi MTV Uutisten haastattelussa.

Hintikka ja Uusivuori ovat olleet naimisissa yli kahdeksan vuotta. Pariskunnalla on kolme lasta, jotka ovat syntyneet vuosina 2013, 2015 ja 2017.

Pienten lasten lisäksi molemmilla on vaativa työ. Ennen Vappu ja Marja Liveä Hintikka nähdään paraikaa MTV3:lla pyörivässä Villa Hintikka -ohjelmassa, kun taas Uusivuori juontaa keväällä alkavan Masked Singer Suomi -ohjelman ja isännöi Mestarien liiga -studiota CMorella.

Parin tapaamisesta tuli hiljattain kuluneeksi 14 vuotta. Pari julkaisi tuolloin hauskan kuvan suhteensa alkutaipaleelta. Juhlinta sujui kuitenkin arkisemmissa merkeissä.

– Vuosipäivä taisi mennä muuttolaatikoita pakatessa! Taidettiin ottaa tauluja seinältä, Hintikka paljastaa ja kertoo, että yhteisen taipaleen pituus konkretisoitui vanhaa, makuuhuoneessa ollutta kuvaa pakatessa.

– Kyllä se iski, että aika on mennyt nopeasti. Meillä alkoi 15. vuosi kimpassa ja tuntuu kuin se olisi ollut eilen, kun tavattiin. Se ei ole vitsi, että aika menee nopeasti, kun on hauskaa.

Hintikan vinkki muille ruuhkavuosia eläville pariskunnille on yksinkertainen.

– Pitää pysähtyä hetkiin, ja nautiskella ja arvostaa sitä hyvää, mitä on juuri nyt. Jos arki ei toimi, sitä ei laatuaika tai parisuhdekikkailu pelasta, hän toteaa.

Minkälaisia rakkaudenosoituksia Marja Hintikka arvostaa arjessa? Katso koko haastattelu ylläolevalta videolta!

Vappu ja Marja Liven toinen tuotantokausi MTV3-kanavalla torstaisin 19. maaliskuuta kello 21 alkaen. 

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja