Suorassa lähetyksessä kyynelehtinyt Putous-tähti paljastaa: "Sitä ei ole kyllä hetkeen tapahtunut"

Linda Wiklundin Pokkakoe 6:16
Katso videolta Linda Wiklundin pokkakoe!

Linda Wiklund kertoo Putous-lähetyksessä nähdystä Pokkakokeesta, jossa hänen puolisonsa Mikko Nousiainen paukkasi lavalle.

Näyttelijä Linda Wiklund sai kokea todellisen yllätyksen Putouksen kauden kolmannessa lähetyksessä, kun hänen puolisonsa Mikko Nousiainen lampsi yllättäen lavalle. Nousiainen saapui esittämään pokkakokelaaksi valitun Wiklundin lääkäriä ja kyseli vaimoltaan muun muassa tämän ilmavaivoista.

Pokkakokeen idea on yksinkertainen: Pokkakokelas pääsee suorittamaan jotakin haastetta, jossa hänen tehtävänään on olla nauramatta. Pokkakokelaan onnistumista mitataan pokkamittarilla, josta rapisee pisteitä pois aina silloin, kun pokkakokelaan pokka pettää.

Wiklundin pokkakokeessa mittarin lukemat eivät enää riittäneet kuvaamaan pisteitä, jotka hän menetti pokan pettämisen seurauksena. Näyttelijä kertoi lähetyksen jälkeen MTV Uutisille puolisonsa ilmestymisen suoraan lähetykseen olleen "törkeä yllätys".

– Minulla oli semmoinen tutina tänään, että minua ei naurata. Yleensä minua naurattaa, mutta tänään olin puhki. Kun Pokkakoe lankesi minulle, niin ajattelin, että minä en tule nauramaan. Mutta kyllä olivat aseen keksineet! hän kertoi.

Pokkakokeen aikana Wiklundin silmät täyttyivät kyyneleistä. Näyttelijä paljasti lähetyksen jälkeen, etteivät kyyneleet johtuneet liikutuksesta vaan siitä, että hän yritti pidättää nauruaan.

– Se turskahtaa näemmä sitten vain jostain ulos. Yleensä kun on jokin tunnetila, niin silmäni vuotavat. Mutta sitä ei ole kyllä hetkeen tapahtunut, että joutuisin pyyhkimään kyyneleitä poskiltani.

Wiklund ja Nousiainen ovat kyllä näytelleet aiemmin yhdessä, mutta sketsiviihdettä he eivät ole aiemmin tehneet kimpassa. Wiklund totesi, että hänen puolisonsa kyllä sopisi sketsiviihteeseen kuin nenä päähän.

– Tämä oli häneltä hienosti näytelty, hän kehui.

Putous lauantaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat