Suora lähetys kello 9.30: Anna-Maja Henrikssonin viimeinen puhe puheenjohtajana

MTV Uutiset Live Logo LIVE
Suorat lähetykset keskustan puoluekokouksesta alkavat kello 10.

Keskusta valitsee tänään lauantaina uuden puheenjohtajan puoluekokouksessaan Jyväskylässä. MTV Uutiset seuraa puoluekokousta suorissa lähetyksissä, joista ensimmäinen alkaa kello 10.

Puheenjohtajan paikasta kilpailevat entinen puolustusministeri, pitkäaikainen kansanedustaja Antti Kaikkonen ja toisen kauden kansanedustaja Tuomas Kettunen. Kaikkosta on pidetty kisan ennakkosuosikkina.

Suorat lähetykset

Kello 9.30: Anna-Maja Henrikssonin viimeinen puhe puheenjohtajana

Kello 10: Annika Saarikon viimeinen puhe puheenjohtajana

Kello 15: Keskusta valitsee uuden puheenjohtajan – aikataulu voi muuttua merkittävästi

Kello 19: Keskustan uusi puheenjohtaja Seitsemän uutisissa ja Uutisextrassa

Myös kokoomus valitsee tänään uuden puheenjohtajan, mutta valinta on käytännössä jo selvä, sillä pääministeri Petteri Orpo (kok.) jatkaa puheenjohtajana.

Kokoomuksen ja keskustan puoluekokoukset alkoivat perjantaina. Keskustan varapuheenjohtajat valitaan niin ikään jo tänään lauantaina, kokoomuksen vasta sunnuntaina.

Puoluekokousten "superviikonloppua" täydentää RKP, jonka puoluekokous alkaa tänään Helsingissä. Puolue valitsee uuden puheenjohtajan huomenna. 

Paikasta kisaavat eurooppa- ja omistajaohjausministeri Anders Adlercreutz, eduskuntaryhmän puheenjohtaja Otto Andersson ja kansanedustaja, puolueen varapuheenjohtaja Henrik Wickström.

Kaikki puoluekokoukset jatkuvat sunnuntaihin asti.

Lue myös:

    Uusimmat