Suomigolf palaa kisaviheriöille – Jari Isometsän poika haastaa kovia suomalaisnimiä

Viikonloppuna Vihdissä järjestettävässä Golfin Finnish Tourin osakilpailussa on hyvää latausta ja kovia nimiä, vaikka Suomen kärkinimet jättivätkin tapahtuman väliin. 

Golfkentät ovat olleet Suomessa jo pitkään hyvässä kunnossa, mutta koronaviruksen aiheuttamat rajoitukset ovat pitäneet kisaviirit vielä varastoissa. Kauden aloitus siirtyi kuukaudella. 

European Tourilla pelaavat suomalaiset (Sami Välimäki, Mikko Korhonen, Kalle Samooja ja Tapio Pulkkanen) ovat jättäytyneet pois kilpailusta, mutta mukana ovat muut kovat kotimaiset: Kim Koivu, Janne Kaske, Roope Kakko, Oliver Lindell ja Lauri Ruuska. Kansainväliset kiertueet ovat vielä tauolla. 

Naisten puolella mukana ovat muiden muassa Sanna Nuutinen, Ursula Wikström ja Noora Komulainen

Isometsä listalla

Lähtölistalla on niin ikään ex-hiihtäjä Jari Isometsän poika Eetu Isometsä, joka edustaa Vihti Golf Clubia ja pääsee näin pelaamaan kotikentällään. Isometsä, 23, on voittanut aiemmin mm. alle 21-vuotiaiden Suomen mestaruuden.  

Kilpailuun osallistuu kaikkiaan 126 miestä ja 30 naista. Miesten sarjassa palkintorahaa on tarjolla 10 000 euroa ja naisten sarjassa 5 000 euroa. 

Perjantaina alkavan kilpailun piti olla suljettu yleisöltä, mutta tilanne muuttui, ja katsojien onkin mahdollista seurata kilpailua paikan päällä. Päätöspäivä on sunnuntai. 

Juttua ja otsikkoa päivitetty klo 13.22: Oskar Osala ei pelaakaan turnauksessa, vaikka hän oli osallistujalistalla. 

Alla oleva video: NHL-tähti Patrik Laine esitteli lyöntitaitojaan huhtikuussa MTV Urheilulle.

Lue myös:

    Uusimmat