Suomi tykitteli murskavoiton

Suomen naisten jääkiekkomaajoukkue päätti viiden maan turnauksen Venäjän Dmitrovissa murskavoittoon Saksasta maalein 7–1. Voitto oli Suomen toinen turnauksessa.

Naisleijonat karkasi 3–0-johtoon heti ottelun avauskympillä Matilda Nilssonin, Minnamari Tuomisen ja Sanni Hakalan maaleilla.

Toisessa erässä Suomen johto kasvoi jo neljään, kun Sanni Rantala osui Ida Karjalaisen ja Nilssonin syötöistä. Nicola Eisenschmid onnistui rikkomaan Saksan kuparisen kaventaen lukemat 4–1:een. Suomen johto pysyi kuitenkin neljässä maalissa, kun Petra Nieminen tinttasi Suomen viidennen osuman ylivoimalla ottelun puolivälissä.

Kolmannessa erässä Susanna Tapani kaunisteli kahdella maalillaan lukemat 7–1:een. Noora Räty torjui Suomen maalilla 12 kertaa.

Lauantain ottelu oli Naisleijonien viimeinen turnauksessa. Suomi aloitti turnauksen takellellen, kun se hävisi ensin keskiviikkona Venäjälle ja torstaina Tshekille. Perjantaina joukkue onnistui tekemään ryhtiliikkeen, kun se kukisti Sveitsin 4–1.