Mainos

Suomen kalleimmat omakotitalot ovat hulppeita luksuskoteja, katso kuvat

Talo meren rannalla, rantasauna ja oma hiekkaranta, vähintään 200 neliömetriä asuinpinta-alaa sekä huippuluokan kodinkoneet: tällaisia ovat Suomen kalleimmat omakotitalot.

Katso lisää kuvia Suomalaisista miljoonataloistaJokakoti.fissä.

Jos haluaa asua omakotitalossa pääkaupunkiseudulla ja rahaa on paljon, hyviä vaihtoehtoja ovat Kulosaari, Kaskisaari, Kaitalahti, Munkkiniemi, Kuusisaari, Karhusaari, Jollas, Tammisalo sekä Espoossa Westend.

Myös muualla Suomessa kaupataan useiden miljoonien arvoisia omakotitaloja, mutta varsinaiset luksustalojen keskittymät löytyvät edellä mainituilta asuinalueilta. Suomen hintavimmat omakotitalot sijaitsevat pääkaupunkiseudulla.

Esimerkiksi arvostetussa Kaskisaaressa on kaupan Suomen kallein koti: Kimi Räikkösen hulppea omakotitalo on ollut myynnissä jo vuoden 2008 lopusta asti hurjaan 14,5 miljoonan euron hintaan.

Merenrantakiinteistöt ovat rikkaiden omakotitaloasujien suosiossa: Kaskisaaren lisäksi muun muassa Kuusisaaressa ja Karhusaaressa on kaupan useita miljoonataloja.

Miljoonataloja myös Itä-Helsingissä

Myös Itä-Helsingin suunnalla miljoonataloja löytyy paljon etenkin meren rannan välittömästä läheisyydestä. Esimerkiksi Tammisalo, Kaitalahti ja Kulosaari ovat miljonäärien suosiossa, mutta toisaalta Tammisalosta omakotitalon voi saada reilusti miljoonaa euroa halvemmallakin.

Tyypillinen omakotitalon hinta pääkaupunkiseudulla on 400 000 euroa, kun esimerkiksi Joensuun alueella sama summa on vastaavasti 200 000.

Katso lisää kuvia Suomalaisista miljoonataloistaJokakoti.fissä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.