Suomen Cupin yllättäjä sähläsi hämmentävän oman maalin – pallopojatkin jähmettyivät järkytyksestä

Jalkapallon Suomen Cupin puolivälierissä nähtiin yllätys keskiviikkona, kun IFK Mariehamn kukisti KuPSin rangaistuspotkukisan jälkeen. Varsinainen peliaika päättyi 1-1. Ykkösessä pelaavan SalPan ja Hongan välisessä ottelussa syntyi hämmästyttävä maali.

KuPS näytti pitkään menevän cupin välieriin Jaakko Oksasen maalilla, mutta isäntien De tasoitti 88. minuutilla.

Rangaistuspotkukisan IFK Mariehamn voitti 5-4.

Cupin salolaisyllättäjä SalPa sai Honka-otteluun karmivan alun, kun maalivahti Tatu Österlund sähläsi pallon omaan maaliin hämmästyttävällä tavalla 27. minuutilla (video alla). Osuma yllätti myös maalin takana olleet pallopojat.

Hongalta osui kahteen kertaan Juan Alegria, isänniltä kertaalleen Jesse Huhtala. Honka eteni välieriin 3-1-voitolla.

Semifinaaleihin jatkavat myös AC Oulu, joka kaatoi vierasnurmella KTP:n 2-1 sekä VJS:n 4-0 kammennut Ilves.

Ilveksen voiton lopputulos päivitetty juttuun ottelun päättymisen jälkeen kello 21.18.