Suomalaistähti oli vihjeenä huippusuositussa jenkkivisailussa: "Tunsin oloni hieman erilaiseksi herättyäni tänään aamulla"

Joonas Suotamo hävisi lumisodassa Woody Harrelsonille 0:38
Joonas Suotamo haastattelussa Solo-elokuvan tiimoilta.

Suomalaisnäyttelijä Joonas Suotamo näki yllättäen nimensä suositussa yhdysvaltalaisvisailussa.

Star Wars -elokuvissa karvaturri Chewbaccaa näyttelevä Joonas Suotamo oli aiheena suositussa yhdysvaltalaisessa visailuohjelmassa Jeopardyssa.

Suotamo kertoi asiasta Instagram-tilillään, jossa hän julkaisi videopätkän kyseisestä ohjelmasta. Jeopardyn kilpailijoilta kysyttiin, missä roolissa Suotamo nähtiin Solo: A Star Wars Story -elokuvassa.

– Tunsin oloni hieman erilaiseksi herättyäni tänään aamulla. Onko totta, että on todella lyönyt läpi, kun on vihjeenä Jeopardyssa? Suotamo kirjoitti julkaisuun.

Suotamo sai Chewbaccan roolin sen jälkeen, kun hahmoa alun perin näytellyt Peter Mayhew totesi, että ei pysty hoitamaan pestiä terveytensä vuoksi. Suotamo jakoi Mayhewn kanssa työtehtävät Star Wars: The Force Awakens -elokuvassa. Seuraavassa osassa Suotamo hoiti roolia jo yksin.

Seuraavan kerran Suotamo nähdään valkokankaalla tämän vuoden joulukuussa, kun yhdeksäs osa Star Wars -saagasta saapuu teattereihin.

Lue myös:

    Uusimmat