Suomalaistähti Joonas Suotamo jatkaa Chewbaccan roolissa: "Olen haltioissani"

Joonas Suotamo hyppäsi pörröisen Chewbaccan rooliin ensimmäistä kertaa Star Wars: Force Awakens -elokuvassa. Nyt roolille on luvassa jatkoa.

Suomalainen Joonas Suotamo nähtiin Star Wars: Force Awakens -elokuvassa alkuperäisen Chewbacca-näyttelijä Peter Mayhew’n sijaisena. Kyseisessä elokuvassa Suotamo ja Mayhew näyttelivät roolin kahdestaan.

Nyt  Suotamo kertoo, että hän jatkaa Chewbaccan roolissa Star Wars -elokuvien spin-offissa, joka kertoo Han Solosta. Hän julkaisi aiheesta tiedotteen Twitterissä.

– Olen syvästi kiitollinen saadessani mahdollisuuden olla osa Star Wars -maailmaa, jota olen rakastanut lapsesta saakka. Haluan kiittää perhettäni, ystäviäni, koripallovalmentajiani ja joukkuekavereitani, tuotantoa ja kollegoitani Lucasfilmillä ja Disneyllä, tämän universumin upeita faneja sekä ennen kaikkea Peter Mayhew’ta, Suotamo kirjoittaa.

– Chewbacca on yksi elokuvahistorian suurimpia hahmoja ja Peterin työ rakastettuna Wookiena on levittänyt iloa ympäri maailman. Peterin opastus ja kiltteys ovat olleet korvaamaton apu ja lahja, joka on valmistellut minua tälle matkalle.

– Haluan tehdä Peterin ylpeäksi ja tuoda faneille Chewbaccan, jonka he tuntevat ja jota he rakastavat.

Suotamo on tulevassa elokuvassa merkittävässä roolissa ja hänet listataan yhdeksi päärooleista. Elokuvassa nähdään myös esimerkiksi Hollywood-tähti Woody Harrelsson.

Lue myös:

    Uusimmat