Mainos

Suomalaisnaisen liikuttava etsintäkuulutus somessa: "Tämä opettaja oli syy kouluun lähtemiseeni"

Nuori nainen etsii Facebookin avulla opettajaansa, jotta hän voisi kiittää häntä hyväsydämisyydestä. 

Turkulainen Alina Laaksonen julkaisi torstaina etsintäkuulutuksen, jonka kautta hän toivoo löytävänsä vanhan ala-asteen opettajansa.

Facebookissa jaetun kuvan kuvatekstistä selviää, että kuva on otettu kaksitoistavuotta sitten Turun Hannunniitun koululla. Kuvassa oleva opettaja on nimeltään Ritva

"Hän oli lämminsydäminen ja ihana opettaja"

Kun koulukuvaa katsoo herää kysymys, mitä varten opettaja poseeraa kaverikuvassa pienen oppilaan kanssa. Vastaus kysymykseen on juuri se syy, miksi nainen päätti ryhtyä etsimään opettajaansa.

– Tämä opettaja oli syy kouluun lähtemiseeni. Ala-aste oli vaikeaa aikaa juuri koulun aloittaneelle ja muistan, kun en saanut kenenkään kanssa kaverikuvaa, niin hän tuli kanssani, Laaksonen kertoo Facebook-päivityksessä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Laaksonen kertoo tiedostavansa myös mahdollisuuden siihen, ettei opettajaa enää löydy. Hän toivoo kuitenkin löytävänsä edes hänen sukulaisensa, jolle voisi kiitoksena välittää. Nainen oli löytänyt kaverikuvan muutossa ja päätti yrittää löytää opettajansa sosiaalisen median avustuksella. 

– Haluaisin tietää, että onko hän vielä löydettävissä ja haluaisin niin kiittää häntä siitä, että hän oli lämminsydäminen ja ihana opettaja.

Päivityksen mukaan sosiaalinen media on taas osoittanut voimansa ja etsintä tuottanut tulosta. Nainen kiittää kaikkia henkilöitä, jotka ovat jakaneet päivityksen ja ottaneet häneen yhteyttä asian tiimoilta.

Lähde: Facebook

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.