Suomalaisjulkkikset säteilevät onnea – he kaikki ovat raskaana

Suomalaisjulkkisten keskuudessa on vallinnut viime aikoina melkoinen vauvabuumi.

Viime vuosi antoi monille suomalaisille naisjulkkiksille aihetta iloon, kun raskausuutisia sateli viihdemaailmasta tiuhaan tahtiin.Yksi vuoden 2010 odotetuimmista raskausuutisista tuli viime heinäkuussa Vanajanlinnassa naimisiin menneiltä Virpi ja Jari Sarasvuolta. Pariskunta ilmoitti ilouutisen lokakuussa ja esikoisen on määrä syntyä keväällä.

Laulajatar Maria Lundin viime vuodet ovat olleet erityisen rankkoja avioeron ja molempien vanhempien menetyksen takia. Syksyllä 2010 Lund sai kuitenkin uutta iloa elämäänsä, kun huomasi yllätyksekseen olevansa raskaana. Raskaus oli Marian mukaan suunniteltu, mutta tuli silti pienoisena yllätyksenä. Laulajatar on seurustellut muusikko Valtteri Tynkkysen kanssa kohta vuoden verran.

Laulajatar Maija Vilkkumaa paljasti lokakuussa blogissaan odottavansa toista lastaan. Vilkkumaa kertoi tuolloin blogikirjoituksessaan esiintymisestään Tartu mikkiin -ohjelmassa, jossa oli mukana myös raskaana oleva laulaja Irina.

– Pääsette ihailemaan peräti kahta raskaana olevaa naista, sillä myös minä odotan vauvaa. Laskettu aika on alkukeväästä, Vilkkumaa kirjoitti.

Diili-kilpailun kulisseissa kuhistiin syksyllä, kun kilpailun voittaja Mira Kasslinin, 32,raskaus tuli julki kesken kauden.Myös huippupyöräilijänä muistettava Kasslin tunsi kummallista pahoinvointia kilpailun tiimellyksessä. Nopeasti selvisi, että huonovointisuus ei johtunut kilpailun tuomasta stressistä vaan perheenlisäyksestä.Kasslinin raskaus herätti paljon keskustelua siitä, voiko tuore äiti toimia toimitusjohtajana Hjalliksen Hangon projektissa. Tulevan lapsen laskettu aika on tammikuussa.

Musiikkikanava Music Televisionilta tuttu juontaja Janika Nieminen on myös saamassa perheenlisäystä. Mallin töitäkin tehneen Niemisen laskettu aika on huhtikuussa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat