Suomalaiset raivostuivat jenkkikeksinnöstä: Uusavutonta!

Amerikkalaisfirman keksintö hyödyntää lattialla ryömivää pienokaista siivouksessa sai osan Koti-osion lukijoista raivoihinsa: Eikö olisi tehokkaampaa ommella mopit aikuiseen, joka konttaisi lattialla?, eräs lukijoista kajauttaa.

Koti-osio uutisoi eilen amerikkalaiskeksinnöstä, joka hyödyntää siivouksessa lattialla liikkuvaa vauvaa. Lapsen potkupukuun on ommeltu moppiosa, jonka olisi tarkoitus poistaa pölyt vauvan ryömiessä.

Hieman yli 65 prosenttia koki, että keksintö on lähinnä huvittava, mutta kommenttiboksissa kiehuu.

– Älytöntä.Yleensä lattia siivotaan ENNENKUIN vauva lasketaan sinne ryömimään. Tosin myönnettäköön että vastustuskyky pöpöjä vastaan varmaan kehittyy jos ei tukehdu pölyyn sitä ennen, yksi lukijoista kommentoi.

– Kun muksuni olivat pieniä moppasin (pesin)lattiat ennen ja sitten lapsi lattialle.Tässä tulee mieleen että nykyajan uusavuttomia neuvotaan miten edes keskilattialta on pölyt pois!, vastaa toinen.

Myös valmistajan myyntipuhe sai vihaista vastakommenttia.

– Opeta lapsellesi vahva työmoraali jo pienestä pitäen! Vauva kuluttaa energiaa ryömiessään lattialla, nukkuu paremmin ja hänen lihaksensa saavat harjoitusta, Betterthanpants.com-verkkosivustolla kirjoitetaan..

– Mitä ihmettä vauva ymmärtää työmoraalista?!!! Eikö olisi tehokkaampaa ommella mopit aikuiseen, joka konttaisi lattialla? Lattia varmaan puhdistuisi nopeammin ja aikuinen nukkuisi paremmin ja hänen lihaksensa rentoutuisivat, yksi lukijoista äkäilee.

Suurin osa lukijoista kuitenkin nauroi keksinnölle.

– Muuten hyvä idea, mutta se vauva puuttuu. Mistäs sen saisi?, kommentoi vanhalla menetelmällä moppaamista jatkava lukija.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat