Suomalaiset pukeutuvat pikkujouluihin tavallista seksikkäämmin: "Hameen alta löytyvät sukkanauhat"

Pikkujouluaikaan kaupungilla tavataan näyttäviä suomalaisnaisia asuissa, joiden valintaan on selvästi panostettu. Myös AVAn kyselyyn vastanneista suomalaisnaisista valtaosa myönsi tavoittelevansa erityisen viettelevää asua, kun he valitsevat päällepantavaa pikkujouluihin.

AVAn kyselyyn vastanneista peräti 45 prosenttia kertoi panostavansa viettelevään pikkujouluasuun. 36 prosenttia vastaajista myönsi panostavansa pikkujouluasuunsa, mutta kiisti tavoittelevansa seksikkyyttä. Kyselyyn vastanneista 19 prosenttia kertoi pukeutuvansa pikkujouluihin samaan tapaan kuin arkena – sen kummemmin seksikkyyttä tai asun näyttävyyttä miettimättä.

"Pieni kiusoittelu piristää arkea!"

Suomalaiset myönsivät nauttivansa harvinaislaatuisesta kiusoittelusta, jonka pikkujoulut suovat. Suomalaiset käyttävätkin aikaa ja harkintaa pikkujouluasuihinsa – moni myönsi panostavansa pikkujoulumekkonsa lisäksi myös näyttäviin alusvaatteisiin.

"Panostan viettelevään asuun pikkujouluissa, koska nykyään on varsin vähän juhlia ja muita kissanristiäisiä, joissa voi pukeutua hyvällä omatunnolla sihisevän seksikkääksi! Pikkujoulut rentona, mutta veikeänä juhlana antaa oivan tilaisuuden pukea ylleen minimekon, saumasukat ja seksikkäät korkokengät, jotka muutoin homehtuisivat kaapin perukoilla. Sitä paitsi pieni kiusoittelu piristää arkea: minusta on äärimmäisen ihanaa aiheuttaa miehissä pientä kiihkon poltetta ja naisissa puolestaan paheksuntaa!"

"Kiusoittelen seksikkyydellä, onhan se niin naisellista ja mukavaa."

"Haluan säväyttää pikkujouluissa ja kenties kiinnittää erään työtoverin huomion."

"Pikkujouluihin pukeudun yleensä seksikkäämmin laittamalla pikkumustan, jonka helma jää polvien yläpuolelle. Hameen alta löytyvät punaiset sukkanauhaliivit. Jalassa on mustat RHT-muotokudotut saumasukat, joissa sauma menee jalkapohjaan asti. Saumasukat on varustettu sekä ranskalaisella kantapäävahvikeella että kärki- ja pohjavahvikkeella. Rintaliivit ovat pitsiset ja väriltään myös samaa sävyä sukkanauhaliivien kanssa."

"En halua herättää vääränlaista huomiota!"

Osa vastaajista kertoi, ettei oma pikkujouluasu eroa juurikaan asusta, joka arkena valitaan ylle. Suomalaiset myönsivät kammoksuvansa erityisesti tietynlaisen huomion herättämistä. Myös tietyn mielikuvan säilyttäminen työtovereiden silmissä otetaan suomalaisten keskuudessa huomioon, kun pohditaan sopivaa asua pikkujouluihin.

"Siksi tavanomaisesti koska kukaan muukaan työporukasta ei pukeudu näyttävästi. Sitten kun lähden liikenteeseen kaverini kanssa, laitan kaikista seksikkäimmät vetimet päälle."

"Pukeudun arjessa niin huolettomasti ja rennosti, että juhlatilanteisiin katselen vain vähän siistimmät arkivaatteet. En edes omista oikeita juhlavaatteita, ja sellaisissa tuntisin oloni niin luonnottomaksi, etten osaisi koko iltana keskittyä kuin vaatteisiini. Toivon, että rennossa ja itseluottamusta pulppuavassa olemuksessani on tarpeeksi seksikkyyttä."

"En pukeudu pikkujouluihin mitenkään erityisen seksikkäästi. Meidän työpaikan pikkujouluilla on muutenkin niin huono maine, etten todellakaan halua herättää vääränlaista huomiota!"

"Pukeudun pikkujouluihin aivan tavanomaisesti, koska en koe tärkeäksi keikistellä seksikkäänä työkaverien edessä. Haluan, että he ottavat minut vakavasti myös pikkujoulujen jälkeen! Samaisesta syystä en myöskään nauti kuin pari lasia viiniä. Ja jos tissuttelu lähtisikin lapasesta, en ainakaan heiluisi jossain vaiheessa iltaa minihame korvissa."

Kyselyyn vastasi 600 AVAlaista.


Lue myös:

AVA

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja