Suomalaiset komistukset tipattomalla tammikuulla – tartu sinäkin haasteeseen!

Joukko suomalaisia julkkiksia on tarttunut Elixir.fi:n asettamaan haasteeseen viettää tipatonta tammikuuta. Liity sinäkin!

Tipaton tammikuu on suomalaisille jo käsite. Uutta on, että nyt sinäkin voit haastaa ystäväsi viettämään tipatonta tammikuuta kanssasi. Laita kuppi nurin ja kokeile, mitä tipaton kuukasi tekee mielelle ja kehollesi.

Mukana suuri joukko julkkisia

Tempaukseen on jo lupautunut mukaan suuri joukko eri alojen vaikuttajia, muun muassa mediavaikuttaja Ruben Stiller, jalkapallovalmentaja Antti Muurinen, urheiluankkuri Mika Saukkonen, näyttelijä Reino Nordin sekä elokuvaohjaaja Aku Louhimies.

Ennätystehtaan juontaja ja lumilautailija Aleksi Litovaara on absolutisti pitkin vuotta, joten hänelle haasteen vastaanottaminen oli erityisen helppoa.

- Tipaton on aina hyvä, mutta mun tipaton on nykyään tammikuusta joulukuuhun. En ole juonut alkoholia ollenkaan kahteen vuoteen, Aleksi toteaa ja kertoo ettei pidä muutenkaan kuplivien juomien mausta.

- Perus kraanavesi on vaan niin hyvää, että mitä sitä turhaan hienostelemaan.

Litovaara on haastanut ystävänsä Peltsi Peltolan mukaan viettämään tipatonta tammikuuta, tosin haasteen vastaanottajasta ei ole toistaiseksi kuulunut mitään.

- En ole itse asiassa huudellut perään, että onko hän suostunut kutsuun, mies naurahtaa.

Myös lumilautailijana tunnetun Litovaaran mielestä ajatus tipattomasta tammikuusta on mitä mainioin.

- Onhan tämä jalo aate ja tekisi varmasti monelle ihmiselle hyvää.

Vietä sinäkin tipaton tammikuu ja tartu Elixirin haasteeseen täällä!

MTV3-Helmi

Kuva: MTV3

Lue myös:

    Uusimmat