Suomalaisen peliyhtiön kehittämä Blade Runner 2049 -peli avautui julkiseen testaukseen Androidilla

Suomalainen Next Games -pelitalo on julkaissut toimivan beetaversion tulevasta Blade Runner 2049 -mobiilipelistä, uutisoi Phone Arena. Suosittuun elokuvaan perustuvaa scifi-roolipeliä pääsee nyt kokeilemaan Androidilla.

Pelin tarkoituksena on ohjastaa blader runneria, ”miekkataistelijaa”, joka pyrkii hankkimaan todisteita paljastaakseen röyhkeät replikantti-ihmiset. Peli on täynnä toimintaa, minkä lisäksi se sisältää Blade Runner -fanien iloksi pitkän liudan sarjan faneille tuttuja, osin myös pelattavia hahmoja. Mukana on myös moninpelitila, jossa ystävien kanssa pääsee suorittamaan vaikeampia tehtäviä.

Blade Runner 2049 on vuonna 2017 suursuosioon noussut elokuva, joka on jatko-osa 1980-luvulla julkaistulle Blade Runner -rainalle. Mobiilipelikin vaikuttaa pohjautuvan vahvasti elokuvan tapahtumiin, sen perusjuonena kun on valkokankaalta tuttujen, ”viljeltyjen” replikantti-ihmisten saalistaminen.

Blade Runner 2049 -mobiilipelistä ja sen julkaisuaikataulusta tiedetään toistaiseksi varsin niukalti, mutta Androidilla aloitettu beetatestaus kielii pelin lähestyvän valmistumistaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja