Suomalainen Mikael Silvanto lähti Applen design-tiimistä

Suomalainen Mikael Silvanto on jättänyt Applen design-tiimin ja siirtynyt työskentelemään majoittumisen markkinapaikkaa kehittävään Airbnb-yritykseen.

Asiasta raportoivan Dezeein mukaan Silvanto on siirtynyt johtamaan teollisen ja interaktiodesignin tiimiä Airbnb:n Samara-design-studion alaisessa Backyard-tiimissä, joka kehittää uusia tapoja suunnitella, rakentaa ja jakaa koteja osana uudenlaisia elämisen malleja.

LinkedIn-sivullaan Silvanto kertoo vaihtaneensa työpaikkaa nyt huhtikuun aikana.

Silvanto aloitti työt Applella vuonna 2011 opiskeltuaan sitä ennen Lahden muotoiluinstituutissa ja lontoolaisessa Royal College of Art -huippuyliopistossa. Silvannon liittyessä osaksi Applen design-tiimia vajaat kahdeksan vuotta sitten Kauppalehti kertoi tiimissä olevan vain 15 jäsentä.

Silvanto ei ole ainoa lähtijä tiimistä viime aikoina, vaan se näyttäisi läpikäyvän jopa jonkinlaista suurempaa uudelleenjärjestelyä. Viime viikolla Wall Street Journal kertoi, että Applen design-tiimistä kolme muutakin pitkäaikaista työntekijää on jättänyt viime aikoina yhtiön.

Design-tiimin merkitys Applen sisällä on huomattava. Tiimiä vetävä Applen johtoryhmään kuuluva design-johtaja Jonathan Ive on yksi keskeisimmistä avainhenkilöistä Applella.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja