Suomalainen hittivideo levisi maailmalle – näin kynttilät muuttuvat "suihkulähteeksi": "Tyydyttävin video, jonka tulet näkemään tänään"

Sosiaalisessa mediassa on levinnyt maailmalla Hydraulic Pressin uusin video, jossa puristetaan kynttilöitä reikiä täynnä olevan prässin läpi. Katso suursuosioon noussut pätkä kolmen minuutin kohdalta!

Vain muutamassa tunnissa Facebookiin Unilad-kanavalle jaettu video, jossa palavat kynttilät muuttuvat värikkääksi vahasuihkulähteeksi tai madoiksi, on kerännyt yli 300 000 katselukertaa.

"Tyydyttävin video, jonka tulet näkemään tänään", lukee kuvatekstissä ja katsojat ovat kommenttien perusteella samaa mieltä.

Video on totta kai Hydraulic Press Channel -Youtube-kanavan eli tamperelaisten Lauri ja Anni Vuohensillan käsialaa. Pariskunnan Youtube-kanava nousi suuren yleisön suosioon jo vuonna 2016, kun murskausvideot alkoivat levitä laajalle.

Nyt tilaajia kanavalla on jo 1,8 miljoonaa ja videoilla yhteensä 267 miljoonaa katselukertaa. Yhteydenottoja on tullut jopa Valkoisesta talosta asti.

"Se on vähän arvoitus, että mitä sille tavaralle käy"

Hydraulic Press Channelin videoiden idea on hyvin yksinkertainen. Tarkoitus on tuhota erilaisia esineitä hydrauliprässin avulla. Aikaisemmin videoissa on esiintynyt samanlainen tasainen prässi, mutta Lauri Vuohensilta kertoo, että tänä vuonna mukaan on otettu myös uusia työkaluja.

Yksi uusista työkaluista on juuri yllä olevalla videolla nähtävä prässin liitettävä osa, jonka avulla tavaroita voi painaa pienten reikien läpi.

– Se on vähän arvoitus, että mitä sille tavaralle käy. Tällä reikätyökalulla painetut videot ovat olleet aika visuaalisia, ja ihmiset ovat tykänneet siitä, Lauri pohtii videoiden suosiota.

Lauri kertoo, että tavaroiden murskaaminen ja kuvaaminen on pariskunnasta edelleen mielekästä. Tosin pitkät valmistelut eivät ole työssä parasta. Jos tarkoituksena on kuvata jokin vaikea tai vaarallinen video, yhden videon valmisteluun, rakentamiseen ja suunnitteluun voi tosin kulua jopa kahdeksan tuntia.

– Sitten hauskaa, päätöntä tuhoamista voi olla se viisi minuuttia, Lauri naurahtaa.

Tuhottavaa riittää

Laurin mukaan tuhottavien asioiden lista ei ole ehtynyt. Aiheita valitaan yleensä ajankohtaisuuden mukaan sekä sen perusteella, mikä ihmisiä voisi kiinnostaa. Todella isoja ja kovia esineitä prässi ei pysty tuhoamaan, sillä tuhoaminen perustuu paineeseen eikä voimaan.

– Kun murskasimme ensimmäisen kerran aikanaan kuulalaakerin kuulat, niin ne olivat kovempia kuin työkalumme. Kuulat säilyivät ehjänä, mutta työkalumme menivät sitten kiinni. Kuulat tekivät itselleen sinne sellaiset kolot.

Lauri ja Anni eivät tällöinkään kuitenkaan luovuttaneet, vaan rakensivat työkalun vain kuulalaakereita varten. Ja sillä ne saatiin rikottua.

Kesällä tulossa mobiilipeli

Hydraulic Pressillä on seuraavaksi luvassa ainakin uuden mobiilipelin julkaisu kesäkuussa. Peli on varsin samanlainen kuin pariskunnan aikaisemmin julkaisema peli, jolla jo on 3 miljoonaa latausta.

– Olen todella innoissani siitä pelistä. Se on minusta jopa parempi kuin edellinen peli ja odotamme, että se saa todella paljon latauksia, Lauri sanoo.

Uusi peli on tavallaan Youtube-simulaattori kaksikon toisesta suositusta kanavasta, jolla rikotaan asioita muilla tavoilla kuin hydrauliprässillä. Pelissä tarkoituksena on rikkoa asioita valitsemallaan tavalla ja kerätä videoille katseluja Youtubessa.

***

Lauri ja Anni Vuohensilta vierailivat myön Huomenta Suomessa viime vuoden loppupuolella. Katso videolta, millaisia parin mielestä ovat parhaimmat rikottavat tavarat ja kuinka keilapallo ja tehosekoitin tuhoutuvat prässissä!

7:50

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja