Mainos

Suloiset prinsessat valloittivat Helsingin – lohikäärmeillä porttikielto

1:52

Helsingissä vietettiin tänään Prinsessajuhlia, joissa pukukoodina oli prinsessa ikään ja kokoon katsomatta.

Helsingin Annantalo täyttyi tänään pienistä ja vähän isommistakin prinsessoista sekä yhdestä prinssistä, kun Sanna Manderin Prinsessavärityskirja julkaistiin asiaankuuluvin menoin. 

Mukaan oli kutsuttu kaikki prinsessat, niin isot, pienet, pikkuruiset, ujot, rohkeat, pörröiset, pitkät, pötköt, pätkät, maailman vahvimmat, nokkelat, notkeat ja myös ne ihan tavalliset. 

Prinsessojen lisäksi myös prinssit, kuninkaat, kuningattaret ja keijut olivat tervetulleita, mutta lohikäärmeillä oli Prinsessajuhliin porttikielto. 

– Idea kirjaan syntyi, kun viisivuotias tyttäreni Pixi sai silmälasit. Hän luuli, ettei prinsessoilla ole silmälaseja. Kerroin hänelle, että olettamus ei pidä paikkansa mutta jotkut prinsessat käyttävät jostain syystä mieluummin piilolinssejä. Sen jälkeen opimme, että on prinsessoja, jotka pitävät housuja. Olemme nähneet myös prinsessan, joka skeittaa, kertoo Sanna Mander. 

Prinsessajuhlat saavuttivat suuren suosion, mitä järjestävät ennakoivat jo etukäteen. MTV Uutisten Mika Tommola kävi vierailemassa juhlissa. Katso video vierailusta yläpuolelta. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.