"Sukset pysähtyivät, mutta isä jatkoi matkaa" – voitko lukea näitä isätarinoita nauramatta?

Pyysimme isänpäivän kunniaksi lukijoitamme kertomaan parhaat muistonsa isän kanssa eletyistä hetkistä. Kisaan saapui useita hauskoja vastauksia. Lue, miten isä on hauskuuttanut perhettään!

Hauskimmat muistot isästä

”Isä pyysi ylpeänä ihailemaan täysin kupruttomasti tapetoitua huonetta uudessa kodissamme. Olikin tosi siistiä jälkeä. Kuvio vain oli ylösalaisin.”

”Isän kanssa oltiin mäkeä laskemassa kalliolla ja ei lasku sujunut oikein kuvion mukaan. Sukset pysähtyivät ja isä jatkoi matkaa, tälle asialle nauretaan vieläkin!"

”Joskus 1980-luvulla juhannuksena sukulaisten luona oli ollut ukkojen saunavuoro, kun isäni oli uintireissullaan päättänyt kokeilla surffilautaa. Tuuli oli lähtenyt viemään lautaa ja niin isäni kiersi laudallaan suurin piirtein koko järven, kun ei osannut ohjata. Oli siinä mökkiläisillä ollut naurussa pitelemistä.”

”Meidän isä päätti leipoa meille lapsille pullaa, meidän pienenä ollessa. Pullista tuli niin kovia koppuroita, ettei niitä pystynyt edes syömään.”

”Iskä vei minut joskus skidinä leffaan, olin että jippii, siellä menee Tappava Ase! Mentiin ensin jätskille. Luulin saavani oikein tuutin! Sain mansikka-Eskimon, kaikkein halvimman tikun... No, leffa oli ainakin pelastus? Ei ollut! Mentiin katsomaan Vääpeli Körmyä ja Vetenalasia vehkeitä! Jumalauta, jäi trauma! Omalle pojalle en ole noin nihilisti! :D”

”Muistan, kun isäni pesi pyykkiä, ja pesussa oli minun lempivillapuseroni. Kun pusero tuli pesusta, se meni enää nukelle.”

”Isä rakensi luisteluradan meidän pihalle, yritti tietenkin parhaansa mutta eihän siinä voinut luistella oli niin jäämöhkyröitä täynnä koko luistelukenttä. Se oli miltei huvittavaa, kun teki parhaansa siinä onnistumatta kuitenkaan.”

”Isäni ei ole kovin hyvä laulamaan. Muistan äitienpäivän, jolloin isäni lauloi äidilleni ja se oli melkoisen kamalaa kuultavaa.”

”Oli syntymäpäiväni. Olisinkohan täyttänyt 5–7. Isäni tuli yläkertaan herättämään minua, tarkoituksena laulaa "paljon onnea vaan.." Juu, isä lauloi. Mutta minä juoksin äidin luo, että isä kiusaa. Ei ole sen jälkeen laulanut, mutta edelleen syntymäpäivinäni asialle nauretaan.”

”Kun olin lapsi, isäni juovuksissa kertoi iltasatua mulla ja mun kaverille. Meni 3 pientä porsasta, Pikku Hukka ynnä muut sadut ihan sekasin. Naurettiin vedet silmissä.”

Lue myös:

    Uusimmat