Mainos

Suhteen alkuvaiheessa uutta kumppania tulisi nähdä vain kaksi kertaa viikossa – psykiatri kertoo syyn

Suhteen alkuajat ovat usein täynnä hymyjä ja vatsassa lenteleviä perhosia. Vaikka et millään malttaisi odottaa seuraavaa tapaamistanne, jatkuva näkeminen ei välttämättä ole suhteen kannalta hyväksi, asiantuntija väittää.

Vaikka sinusta saattaisikin tuntua siltä, ettet haluaisi viettää sekuntiakaan erossa uudesta rakkaastasi, ensimmäisen kuukauden aikana tapaamisia tulisi rajoittaa. Psykiatrina ja tietokirjailijana tunnetun Scott Carrollin mukaan tuoreiden pariskuntien tulisi tavata toisiaan korkeintaan kahdesti viikossa. Tämä on määrä, jonka avulla suhde etenee, mutta ei liian nopealla tahdilla. 

Ei liikaa, mutta ei myöskään liian vähän

Carrollin mukaan tapaamiskertojen rajoittaminen antaa tunteille aikaa kypsyä pinnallisen ihastumisen sijaan. Jos suhde etenee kovalla vauhdilla eteenpäin, jossain vaiheessa jompikumpi tai molemmat osapuolet saattavat ryhtyä epäröimään. 

– Yleinen ongelma on, että uudesta parisuhteesta liian innoissaan oleva henkilö tuhoaa suhteen, jossa olisi ollut paljon potentiaalia, Carrol toteaa.

Vaikka uutta kumppania ei asiantuntijan mukaan tulisikaan nähdä liian usein, myös liian pitkäksi venyvät tapaamisvälit ovat haitaksi parisuhteen tulevaisuudelle.

– Jos näet jotakuta ainoastaan kerran muutaman viikon sisään, se on sama, kuin joutuisitte aloittamaan joka treffikerralla alusta, Carrol lisää. 

Lähde: BravoTV

Erityistason seksuaaliterapeutti Elina Tanskanen paljastaa videolla parisuhteiden tyypillisimmän virheen – ja kuinka sen voi korjata. 

1:07

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.