Stylisti Vesa Silver varoittaa: Älä tee tätä muotimokaa syksyllä 2013!

Kesän kääntyessä syksyyn vaatekaapissa on syytä tehdä inventaario, mutta mistä kannattaa luopua ja mistä ei? Mitkä asusteet sopivat tulevaan syksyyn? Stylisti ja muotibloggaaja Vesa Silver antoi vinkkinsä siihen, miten tulevana syksynä välttyy pahimmilta muotimokilta!

Ammattilaisen neuvot voivat auttaa siinä, että oma vaatekaappi muotoutuu muodikkaaseen suuntaan tulevaa syksyä silmällä pitäen. Ensimmäisen vinkkinsä muotimokien välttämiseksi Silver suuntaa miehille: kelien viilentyessä myös vaatetuksen on syytä lisääntyä.

– Miehet, paita päälle syksyllä! Kesällä liikutaan paidattomina, niin syksyllä on hyvä laittaa suosiolla se paita päälle, Silver hymyilee.

Naisten kohdalla muodin ammattilainen toivoisi huomiota kiinnitettävän niin ikään siihen, että tietyt vaatekappaleet kuuluvat yksinomaan kesäisiin asuihin.

– Minishortsit ovat olleet kesällä sellaiset, joita olen katsonut pitkään. Ne ovat helposti epäimartelevat ihmisille, Silver huomauttaa.

Klassikkoyhdistelmäksi noussut kaksikko, minishortsit ja sukkahousut eivät miellytä muodin ammattilaista. Silver toivoo, että pikkuruiset shortsit löytäisivät jo tiensä talviteloille.

– Minä jättäisin minishortsit kaappiin odottamaan ensi kesää. En pukisi shortseja myöskään sukkahousujen kanssa. Se on harvoin onnistunut yhdistelmä, Silver kertoo.

Vuosien saatossa arvostelun kohteeksi noussut sukkien ja sandaalien yhdistelmä on viime aikoina vakiinnuttanut paikkansa catwalkeilla ja muodinluojien jaloissa. Muodin ammattilainen toivookin, että junttimaiseksi haukuttu, tätä nykyä trendikäs yhdistelmä näkyy vielä syksylläkin katukuvassa.

– Minä olen sitä mieltä, että jos osaa yhdistää tyylikkäästi sukat ja sandaalit, niin niillä saa kävellä syksyllä vähän pidempäänkin sandaaleilla, Silver yllättää.

Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja