Star Wars -saagan päätös lähestyy – näyttelijä paljasti fanien saavan vastauksen kysymykseensä

Daisy Ridley paljasti haastattelussaan, että ohjaaja on luvannut vastata faneja askarruttaneeseen kysymykseen hänen roolihahmostaan.

Joulukuussa ensi-iltansa saava Star Wars: The Rise of Skywalker -elokuva on päätös yhdeksän elokuvan mittaiselle Star Wars -saagalle. Kolme uutuuselokuvaa ovat rahan lisäksi tuoneet myös elokuvien faneille uusia suosikkihahmoja. Star Wars -fanit kahteen leiriin jakaneiden uutuuselokuvien pääroolissa on nähty Daisy Ridley (Rey).

Rey-hahmon tausta on askarruttanut elokuvien faneja. Nyt Ridley on paljastanut USA Todayn haastattelussa, että Reyn taustoja mahdollisesti avataan lisää tulevassa elokuvassa. 

Faneja on erityisesti askarruttanut Reyn vanhempien henkilöllisyys. Haastattelussaan Ridley kertookin, että tarina heidän osaltaan tulee sulkeutumaan seuraavassa elokuvassa.

– Ohjaaja J.J. Adams on sanonut, että tähän kysymykseen tullaan vastaamaan. Elokuvan lopussa tiedät, mistä on kyse, Ridley kommentoi lehdelle.

Vaikka yhdeksän elokuvan saaga päättyy, eivät Star Wars -Elokuvat tule kuitenkaan jäämään tähän. Tällä hetkellä Disney kaavailee alkuperäistarinaan kuulumatonta Star Wars -trilogiaa, joista ensimmäisen osan ensi-ilta on merkattu vuodelle 2022. 

Lähde: USA Today

Lue myös:

    Uusimmat