Game of Thrones ei lopu – esiosan kuvaukset alkavat lokakuussa

Game of Thronesin maailmaa alustava sarja alkaa 1000 vuotta ennen hittisarjan tapahtumia.

Suosittu Game of Thrones ei ole katoamassa HBO:n tarjonnasta, vaikka sarja päättyykin ensi vuoden puolella kahdeksanteen kauteen. Sarjaan perustuva spin-off on tarkoitus kuvata samalla studiolla Pohjois-Irlannissa, missä alkuperäinen sarja on myös paljolti kuvattu, ja se sijoittuu 1000 vuotta menneisyyteen.

Alustavasti sarjan nimi on The Long Night, jos Game of Thrones -sarjan takaa löytyvää George R. R. Martinia on uskominen. Sarjan avausjakson käsikirjoittaa Jane Goldman, joka on käsikirjoittanut aiemmin muun muassa elokuvat Kingsman: The Secret Service ja X-Men: The First Class.

Belfastin Paint Hall -studiolla on juuri hiljattain saatu päätökseen Game of Thronesin viimeisen kauden kuvaukset. Studion väen ei tarvitse kuitenkaan odottaa kauaa, kun esisarjaa aletaan kuvata jo lokakuussa.

Paint Hall -studioilla sarjan paluusta ollaan innoissaan, sillä kyseessä on television suurimpia tuotantoja. Martin on paljastanut sarjasta pieniä yksityiskohtia, kuten sen, että alkuperäisessä sarjassa nähdyt näyttelijät eivät palaa esiosaan.

Lisäksi Disney on kaavaillut suuntaavansa samalle studiolle ensi vuonna, kuvatakseen Obi-Wan Kenobista kertovan Star Wars -elokuvan. Elokuvan kuvausten olisi tarkoitus alkaa ensi vuoden huhtikuussa, mutta Disneyn on kerrottu jäädyttäneen varsinaisesta saagasta poikkeavien elokuvien tuotannun Solo: A Star Wars Story -elokuvan huonon menestyksen vuoksi.

Lue myös:

    Uusimmat