Mainos

Stadin skoudeksi valittu mp-poliisi tunnetaan reiluudestaan – saa joulukortteja jopa rikollisilta

Stadin skoudeksi valittiin tänä vuonna moottoripyöräpoliisi, vanhempi konstaapeli Janne Hälikkä, tiedottaa Helsingin poliisilaitos.

Kunniamaininta myönnetään vuosittain Helsingin poliisissa työskentelevällä poliisimiehelle, joka on toiminut usean vuoden ajan turvallisemman kaupungin puolesta, poliisi kertoo.

Koko poliisinuransa Helsingissä tehnyt Hälikkä aloitti harjoittelijana Malmilla vuonna 1999 ja siirtyi vuonna 2004 liikenne- ja erityispoliisiin. Vuotta myöhemmin hän valmistui moottoripyöräkurssilta ja on sittemmin ajanut moottoripyörää kentällä keväästä syksyyn joka vuosi. Talvisin kaksipyöräinen vaihtuu partioautoon, Helsingin poliisilaitos kertoo tiedotteessaan.

Hälikkän ehdolle asettivat hänen kollegansa, joiden mukaan mies on työtä pelkäämätön ja tulee hyvin toimeen ihmisten kanssa.

– Kaipa tässä on perää, kun eräältäkin rikolliselta sain muutama vuosi sitten joulukortin. Kaipa hän on ymmärtänyt, ettei hänen useiden kiinniottojen taustalla ole mitään henkilökohtaista, vaan työtä tässä vaan tehdään, Hälikän kerrotaan kommentoineen nimitystään.

Stadin skoude valittiin nyt kymmenennen kerran.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.