Sprintteritähti käänsi katseita – tykitti huippuajan verkkopuvussa: "Jos haluaa olla seksikäs..."

Sprintteritähti Sha'Carri Richardson käänsi katseita - tykitti huippuajan verkkopuvussa:"Jos haluaa olla seksikäs..." 6:50

Yhdysvaltalaisjuoksija Sha'Carri Richardson on kovassa kunnossa. Kahden huippujuoksun lisäksi Richardson antoi sunnuntaina New Yorkissa yleisölle hämmästeltävää esiintymällä radalla verkkoasussa, jollaista juoksuradalla harvemmin nähdään.

Yllä olevalta videolta näet, millaisessa asussa Richardson juoksi 200 metrillä voittoon ajalla 22.38.

Näyttävän pukeutumisen lisäksi Richardson osoitti New Yorkin kilpailussa kovaa alkukauden kuntoa. 

Yhydsvaltalainen juoksi ensin sadalla metrillä toiseksi ajalla 10.85. Edelle ehti ainoastaan maannainen Aleia Hobs kaksi sadasosaa nopeampana. 200 metrillä Richardson otti omansa. Hän tykitti ajan 22.38, jolla irtosi selvä voitto ennen Tamara Clarkia.

Kilpailun jälkeen Richardson selitti erikoista pukuvalintaansa.

– Haluan vain muistuttaa, että kaikki voivat olla omia itsejään, Richardson aloitti.

– Jos haluaa olla seksikäs, suloinen tai ilmaista itseään tavalla, mitä kukaan ei ole tehnyt aiemmin, ei sille ole esteitä. Ei pidä kuvitella, että kaikkien pitäisi sopia samaan muottiin. Kunhan asenne on oikea ja itseluottamus kohdillaan, mikään ei voi pysäyttää sinua.

Richardson joutui viime vuonna jäämään pois Tokion olympialaisissa, kun hän sai kuukauden kilpailukiellon sen jälkeen, kun hänen dopingnäytteestään löytyi merkkejä kannabiksen käytöstä. Richardson olisi ollut yksi suurimmista ennakkosuosikeista Tokion 100 metrin kilpailussa.

Lue myös:

    Uusimmat