Mainos

Sosiaalikeskus Satama panttaa mielipidettään anarkistien iskuista

Sosiaalikeskus Satama ei vielä linjaa mielipidettään anarkistien nimiinsä ottamista tuhotöistä. Suomalaiset anarkistit kertoivat eilen tehneensä tuhotyöt solidaarisuudesta Sataman väkeä kohtaan.

Viime viikonloppuna Helsingin Pasilasta löytyi räjähtämätön pommi ja Tapaninvainiossa kylmäaseman pihalle heitettiin polttopullo.

Sataman aktiivi Illusia Girs haluaa odottaa illan talokokoukseen asti ennen mielipiteen julkistamista.

– Me edustamme yhdessä toisiamme, ja siksi päättävä elin on talokokous. En kommentoi tässä vaiheessa, koska se olisi vain minun henkilökohtainen mielipiteeni, Girs selittää.

Girs haluaa tehdä pesäeron satamalaisten, anarkistien ja ja takku.net-sivuston välille. Takku.net on Girsin mukaan "ruohonjuuritason poliittinen foorumi", jonka ylläpitäjillä on tuskin mitään tekemistä iskujen kanssa. He ovat vain julkaisseet anarkistien viestin.

– Minua häiritsee myös meidän yhdistämisemme anarkisteihin. Vaikka ne [viime viikon tuhotyöt] olisivatkin tukitoimia, pitäisi muistaa, että me emme niitä [tuhotöitä] tehneet.

Sosiaalikeskus Satama päättää kannastaan tekoihin illan talokokouksessa. Girsin mukaan sosiaalikeskus julkaisee asiasta tiedotteen aamulla netissä.

(MTV3 – STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.