Sorrutko heräteostoksiin? Kokeile 30 päivän sääntöä ja säästä rahaa

Jos heräteostokset ovat ongelma sinulle, kannattaa kokeilla helppoa kuukauden sääntöä!

Satuitko netissä surffatessasi törmäämään herkulliseen mehureseptiin ja päätit siltä istumalta ostaa mehustimen? Eihän se vaadi kuin muutaman sadan euron panostusta itse laitteeseen ja siihen päälle viikon ainesosat, joiden avulla uusi, terveellinen mehudieettisi voi alkaa. Eikö?

Kauppareissun tai muutaman klikkauksen ja satojen eurojen päästä, sinulla on valmiudet tehdä korttelin parasta mehua, mutta innostus on jo laantunut. Ja sitä paitsi olet nälkäinen ja jääkaapissa olisi eilistä pizzaa, joka huutaa nimeäsi. Ehkä kokeilet mehustinta seuraavana päivänä? Tai sitten et.

Kokeile helppoa sääntöä

Ennen kuin teet kalliin heräteostoksen, jota saatat katua, kokeile 30 päivän sääntöä.

Kun odotat 30 päivää ennen kuin teet ison ostoksen, saatat säästää ison rahan ja estää turhan tavaran kertymistä kaappeihisi.

Kun 30 päivää on kulunut, mieti kuinka paljon vielä ajattelet haluamaasi tuotetta – vai mietitkö lainkaan? Ehkä olet jo unohtanut koko asian. Jos edelleen haaveilet ostoksesta, niin anna mennä! Jos kuitenkin innostus on ehtinyt laantua, ruksi tuote pois ostoslistaltasi. Pankkitilisi kiittää sinua.

Lähde: BrightNest

Lue myös:

    Uusimmat