Sopivassa suhteessa: What happens in the Kylpylä, stays in the Kylpylä

Helmen blogisti huoltaa avioliittoa keittotaitojensa avulla. Tällä kertaa blogisti haluaa kylpylään, ja aikoo saada myös miehensä mukaan!

Elli Mäkilä on 32-vuotias toimittaja-käsikirjoittaja, joka Helsingissä vietettyjen nuoruusvuosiensa jälkeen päätyi rekkamiehen vaimoksi Lohjalle. Nyt Mäkilä huoltaa avioliittoaan oikein valituilla raaka-aineilla – rakkausaineilla, kuten Mäkilä itse niitä kutsuu.

Tällä kertaa Elli haluaa kylpylään.

"Minun kuuluisi olla nyt jossain Luxorin liepeillä, pyramidin varjossa kirjoittamassa tunteita kuohuttavaa elokuvaa. Vaan enpä sattuneesta syystä ole. Matkatoimiston tilalle tarjoama "ei meillä kyllä teille mitään ole" ei lämmittänyt lämpöön ikävöivää ruhoani. Olinhan ostanut vantaalaisesta halpahallista ihka uudet vanhan malliston Janina F –bikinitkin. P*rkele sentään, ja minähän ei luovu oikeudestani pukea edes kerran elämässäni jotain F-kirjaimella merkittyä päälleni! Oli harmaa keskitalven aamu, kun mieheni vastasi rekassaan puhelimeen – nyt varmaan toivoo, ettei näin olisi tehnyt."

Mäkilän blogi on huumoriin naamioitu päiväkirja, jonka kokeellisessa keittiössä testataan romantiikannälkäisen eksoottiset mausteet, villit yrtit ja mielen tyynnyttävät muhennokset.

MTV3/Helmi

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja