Sopivassa suhteessa: Uskalla jättää väärä ihmissuhde – tai työ

Helmen blogistin huomioita ihmisrodun käytösmalleista. Elli peräänkuuluttaa rohkeutta lähteä väärästä työpaikasta tai ihmissuhteesta.

Elli Mäkilä on toimittaja-käsikirjoittaja, joka Helsingissä vietettyjen nuoruusvuosiensa jälkeen päätyi rekkamiehen vaimoksi Lohjalle. Keittiössä viihtyvä sarkasmin suurlähettiläs puntaroi ihmisrodun käytösmalleja puisen kauhan varresta. Keittiöfilosofin huomioissa saattaa toisinaan havaita myös itseironisen sävyn, mikäli lukutaito antaa myöten.

Tällä kertaa Elli vakavoituu ja kertoo työpaikkansa asioista.

"Tällä viikolla ei vitsailla, sillä nyt ei naurata. Tänään on ollut kova päivä monille ihmisille. 44 työkaveriani sai lähtöpassit ja muutama siviilielämänkin tarina kohtasi käänteen. Muutoksen tuuli on puhaltanut niin, että kiharani suoristuvat. Mutta haluan ja jaksan uskoa muutoksen välttämättömyyteen.

Jos työ- tai ihmissuhde ei ole sinulle oikea tai terve, niin se sortuu korvia huumaavalla rytäkällä jossain vaiheessa, mikäli et itse ole osannut lähteä siitä aiemmin. Uskon kohtaloon. Ja uskon siihen, että epäedulliset, energiaa syövät ja sielua vääristävät suhteet murenevat oikean hyvän edessä."


MTV3/Helmi

Kuva: Elli Mäkilä

Lue myös:

    Uusimmat