Sopivassa suhteessa: Mammanpojat ja dominoivat vaimot

Helmen blogistin huomioita ihmisrodun käytösmalleista. Nyt hän ottaa piikittelynsä kohteeksi mammanpojat!

Elli Mäkilä on 1978 syntynyt toimittaja-käsikirjoittaja, joka Helsingissä vietettyjen nuoruusvuosiensa jälkeen päätyi rekkamiehen vaimoksi Lohjalle. Mäkilän yhteenvedot ihmisrodun päättömyydestä saavuttavat kotikeittössä sarkastisen kypsyysasteen.

Tällä kertaa Elli kertoo niin kutsutuista "lesepussimiehistä".

"Puhun nimittäin henkisesti täysin munattomista miehistä, jotka suoraan äidin helmoista muuttavat ensimmäiseen avo- tai avioliittoon. Ottavat todennäköisesti hieman dominoivan eukon jotta tuntevat olonsa turvalliseksi – kotonakin kun totuttiin siihen, että äiti komentaa.

No, vaimollahan on henkisesti huomattavasti suuremmat pallit ja se ärsyyntyy suhteellisen pian lesepussimieheensä, joka ensimmäisten vuosien jälkeen kadottaa ne vähätkin omat ajatuksensa. Lesepussimies tekee niin kuin vaimo komentaa ja on aina samaa mieltä kaikista asioista. Lesepussimies näyttelee jumaloivansa vaimoaan vaikka tosiasiassa kyttää työpaikan piikkiin nettipornoa, jossa esiintyy hieman alle täysi-ikäisiä ihmiskaupan uhreja."

Mäkilän blogi on huumoriin naamioitu päiväkirja, jonka kokeellisessa keittiössä testiin uhrataan oma käsityskyky, diplomaattisten tyhjänpäiväisyyksien joutuessa leikkuulaudalle. Sana viiltää usein veistä terävämmin.


MTV3/Helmi

Kuva: Elli Mäkilä

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja