Somevaikuttajan käytös lentokoneessa suututti seuraajat

Näin teet lentomatkustamisesta mukavampaa – ilman näitä tuotteita liki joka maassa vieraillut Anna-Katri ei matkusta 6:24
KATSO MYÖS:  Matkabloggaaja Anna-Katri Räihä on matkustanut ympäri maailmaa. Näillä luottotavaroilla pitkäkin lentomatka taittuu hivenen mukavammin. 

Nainen kuvasi lentokoneen vessassa sisältöä seuraajilleen, joiden mielestä käytös oli röyhkeää.

New York Post kirjoittaa somevaikuttajasta, jonka lentokoneen vessassa kuvattu video ei ole saanut kovin lämmintä vastaanottoa TikTokissa.

Lentokoneen vessassa kuvatulla videolla lifestyle-vaikuttaja Kate Elisabeth esittelee monivaiheisen ihonhoitorutiininsa, jonka nimeen hän vannoo pitkillä lennoilla. Isosta-Britanniasta kotoisin oleva Elisabeth oli matkalla Indonesian Balille. 

Lennolla kuvattu video ei ole sinänsä sisällöltään suututtanut Elisabethin seuraajia, vaan hänen välinpitämätön asenteensa muita kanssamatkustajia kohtaan.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä

Vietti vessassa ainakin vartin

Videolla Elisabeth paljastaa, että oli vessajonossa seisoneille kertonut, että hänellä kestää vain pari minuuttia. Nopeutetulla videolla on päivänselvää, että hänen ihonhoitorutiinissaan ja näin ollen videon kuvaamisessa meni huomattavasti kauemmin.

Videon alakulmaan lisätty sekuntikello paljastaa, että Elisabethilla kesti vartin verran muun muassa pestä kasvot, harjata hampaat, käyttää silmänympärysihoa rauhoittavia silmälappuja ja rasvata kasvojen iho.

Kello ei kerro, kuinka kauan hänellä kesti asetella puhelin kuvausvalmiuteen.

– Oops, Elisabeth on kirjoittanut TikTokiin julkaistun videon saatetekstiksi.

Elisabeth on TikTokissa 659 000 seuraajaa ja kyseinen video on kerännyt yli miljoona katselukertaa.

Seuraajia manipuloivaa sisältöä?

Elisabethin asennetta on kutsuttu röyhkeäksi ja ajattelemattomaksi.

– Jos minulla olisi pissahätä ja sinä olisit koneen vessassa tekemässä tätä…, eräs kommentoija pohti.

– Minua todella harmittaisi, jos jollakulla kestäisi lentokoneen vessassa viisitoista minuuttia. Olisit voinut tehdä tuon saman omalta paikaltasi. Pese hampaasi ja anna sitten tilaa muille vessassa, torui toinen seuraaja.

– Tämä ei ole millään tapaa tyylikästä. Ole kunnioittava muita ihmisiä kohtaan julkisessa tilassa. Puolet rutiinistasi olisit voinut tehdä omalta paikaltasi, totesi kolmas.

Yleisesti Elisabeth käytös lennolla on tuomittu huonotapaiseksi ja röyhkeäksi. Muutamat epäilevät, että Elisabeth julkaisi videon vain saadakseen ihmiset suuttumaan niin, että hän saisi manipuloitua lisää katselukertoja videoilleen.

– Teitä on niin helppo höynäyttää, Elisabeth kirjoitti videon kommentteihin jälkikäteen vastauksena saamaansa kritiikkiin.

Elisabeth onkin itse lähinnä naureskellut ihmisten reaktioille.

– Rakastan sitä, miten paljon tämä on ärsyttänyt ihmisiä, eräs seuraaja kommentoi.

– Se on kirjaimellisesti niin hauskaa, Elisabeth vastasi hänelle. 

Lue myös:

    Uusimmat