Yli tunnin vänkääminen ei tuottanut tulosta: Turvavyöstä sinnikkäästi kieltäytynyt lapsi piti lopulta poistaa koneesta

Alaikäinen matkustaja heitettiin lentokoneesta pois, kun tämä ei suostunut kiinnittämään turvavyötä.

Chileläisen Latam-lentoyhtiön lentokone ei päässyt lähtemään kolumbialaiselta Simón Bolívarin kansainväliseltä lentokentältä, kun eräs koneen alaikäisistä matkustajista kieltäytyi kiinnittämästä turvavyötään. 

Mediatietojen mukaan lapsi ei ottanut käskyjä vastaan henkilökunnalta tai omalta isältään, eikä suostunut istuutumaan paikalleen. Tapauksesta uutisoivat muun muassa paikallismedia El Colombiano sekä New York Post.

Tapauksesta levinneellä videolla voi kuulla lentohenkilökunnan kuulutuksen, jossa matkustajille kerrotaan, ettei lennolle päästä lähtemään, jos turvallisuussäädöksiä ei noudateta. Lento oli lähdössä Santa Martan kaupungista kohti Bogotáa.

Muut matkustajat eivät luonnollisestikaan olleet hyvillään tilanteesta ja moni vaati, että lapsi ja isä poistuvat koneesta.

Tilannetta yritettiin setviä yli tunti, mutta kapteenin ei lopulta auttanut muu kuin palata takaisin lähtöportille. Poika saatettiin isänsä kanssa pois koneesta.

Katso myös: Southwestin lennolla kapteeni joutui tekemään matkustajille erikoisen pyynnön

Lentäjä kuulutti matkustajille, että nakukuvien levittäminen AirDropilla pitää lopettaa 1:28
Southwest Airlinesin lennolla koettiin kummia vuonna 2022, kun lentäjä joutui kuuluttamaan matkustajille muistutuksen siitä, että nakukuvien levittäminen AirDropin välityksellä tulee lopettaa.

 

Lue myös:

    Uusimmat