Somessa hämmästellään tätä kaksikkoa: Kukaan ei ole uskoa heitä äidiksi ja tyttäreksi!

10 syytä: Tämän takia on mahtavaa olla äiti! 0:55
Näistä syistä on mahtavaa olla äiti!

Yhdysvaltalaisäiti julkaisi yhteisvideon tyttärensä kanssa. Kaikki eivät ota uskoakseen, että he todella ovat sukua, kertoo The Mirror.

Yhdysvaltalainen Cynthia Slam jakoi 10. elokuuta TikTok-tillään videon, jolla hän kertoo monien luulevan häntä ja hänen teini-ikäistä tytärtään kavereiksi. Monen on Cynthian mukaan vaikea uskoa, että he tosiaan ovat sukua toisilleen ja vieläpä äiti ja tytär.

Videolla nähdään ensin videota Cynthiasta ja hänen tyttärestään. Sen jälkeen näkyy yhteiskuva, jossa tytär on vielä pieni lapsi.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Eräällä aiemmalla videolla Cynthia on julkaissut kuvia tyttärestään vuosien varrelta. Videolla hän kertoo tulleensa raskaaksi 18-vuotiaana, eikä biologinen isä koskaan ollut mukana kuvioissa. Cynthia kertoo kasvattaneensa tyttärensä yksin. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Cynthia kertoo olevansa nykyään 35-vuotias ja tyttären olevan 16.

Sukulaissuhde hämmentää

Cynthia on jakanut useita videoita tyttärestään, mutta 10. elokuuta julkaistua videota on katsottu jo yli kolme miljoonaa kertaa. Videon alussa moni näytti kommenttien perusteella luulevan, että kaksikko kertoisi seurustelevansa. Tieto siitä, että kyseessä ovat äiti ja tytär, tuli monelle yllätyksenä.

– En usko! Hän (äiti) näyttää parikymppiseltä! epäili joku.

– Vau! ällisteli eräs.

– Hullua, miten he eivät näytä yhtään samalta, kommentoi kolmas.

– Tosielämän Gilmoren tytöt! kirjoitti neljäs.

Lue myös:

    Uusimmat