Céline, 26, käytti tuhansia kauneusleikkauksiin, mutta joutui pettymään – ei löydä poikaystävää

Koulukiusaamisesta kärsinyt Céline, 26, on käyttänyt kymmeniä tuhansia ulkonäköönsä. Kumppania ei silti ole löytynyt.

Célinen tarina todistaa, ettei ulkonäöllä välttämättä ole merkitystä parinvalinnassa. Ulkonäköönsä aiemmin tyytymätön Céline Centino, 26, on käynyt useissa kauneuskirurgisissa operaatioissa, muttei silti löydä kumppania.

– Olen ulkona ystävieni kanssa ja miehet katsovat, he tuijottavat minua kuin haluaisivat hotkaista minut, mutta jos hymyilen heille hieman kutsuakseni heitä luokseni, eivät he koskaan tule, Céline kuvaili The Sunille.

– Joskus, jos olemme yökerhossa ja tarjolla on paljon alkoholia, mies saattaa tervehtiä ja jutella, mutta tavallisesti he ovat niin humalassa, etten viitsi vaivautua.

Ei suuria vaatimuksia kumppanille

Jos treffeille päästään, miehet ovat Célinen mukaan aluksi jännittyneitä. Hän toivoisi löytävänsä kumppanin, eikä vaatimuksiakaan ole monia.

– Hänen pitäisi olla pitkä, ainakin pidempi kuin minä, ja tykkään siitä, että mies on hauska ja saa minut nauramaan. Mutta hiusten tai kasvojen suhteen ei ole väliä, mielestäni persoonallisuus on ulkonäköä tärkeämpi.

Käyttänyt kymppitonneja ulkonäköönsä

Célineä itseään kiusattiin nuorempana ulkonäön vuoksi. Elämänsä aikana hän on käyttänyt jo 20 000 puntaa, yli 23 000 euroa, leikkauksiin ja täyteainehoitoihin. Nyt nainen tienaa kuviaan myymällä ja kertoo, että jopa entiset kiusaajat ovat huomanneet hänet sosiaalisessa mediassa.

Céline jakoi kuvaparin "kymmenen vuoden haasteessa", jossa jaetaan kaksi kymmenen vuoden välein otettua kuvaa. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Selaa kuvia nuolilla. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Leikkausten jälkeen muutama minua kiusannut on yrittänyt ottaa yhteyttä, mutten viitsi vastata, Céline kuittaa.

– Olin niin tyytymätön itseeni aiemmin, koin olevani ruma ja tunsin olevani vankina kehossani. Tein kovasti töitä kampaajana ja säästin tienaamani rahat ensimmäiseen rintaleikkaukseeni.

"Vuosikausien kiusaamisen jälkeen olen viimein tyytyväinen itseeni"

Nyt pelkästään rintaleikkauksia on takana jo kolme. Täyteainepistoksia Céline ottaa muutaman kuukauden välein.

– Äitini sanoo, etten tarvitse niitä, mutta hän on vain huolissaan kaikista operaatioista. Tämä on kuitenkin lopulta minun kehoni, hän kuvaa.

– Vuosikausien kiusaamisen jälkeen olen viimein tyytyväinen itseeni ja siihen, miltä näytän, minulla on paljon ystäviä ja ihana perhe, mutta olisi ihanaa saada myös poikaystävä, jonka kanssa jakaa kaikki.

Katso myös: Ottaisitko esimerkiksi täyteainetta huuliisi? Tätä mieltä helsinkiläiset ovat pistoshoidoista:

Tätä mieltä helsinkiläiset ovat pistoshoidoista 2:32

Lue myös:

    Uusimmat