Sohvaperunat-sarjan tähdet julki – mukana uusia kasvoja!

Ylen Sohvaperunat-sarja jatkuu syyskuussa. Mukana on aiempien kausien suosikkikasvoja sekä kokonaan uusia kokoonpanoja.

Sohvaperunat-sarjan tähdet on julkaistu. Syyskuun 6. päivä jatkuvan 8. tuotantokauden jaksoissa nähdään mukana niin edelliskausien tuttuja kasvoja kuin kokonaan uusia kokoonpanoja.

Sarja saa joukkoonsa täydennystä, kun uusina kasvoina nähdään Helsingissä eläkepäiviään viettävät Jouko ja Esko. Helsingissä asuvat Jouko ja Esko katselevat mieluiten tv:stä ajankohtais- ja asiaohjelmia. Realityt saavat kanavan vaihtumaan.

Sohvalle istuvat myös hämeenlinnalaiset Juha ja Markus. Juha ja Markus ovat sähköasentajia, jotka tutustuivat toisiinsa koulussa. Nykyisin kaksikko on myös työpari.

 

Kahdeksannella kaudella tekevät paluun myös Lohjalta tuttu trio Eila, Minna ja Olli. Heidät nähtiin Sohvaperunat-sarjan kausilla 2-6.

Tuttuina kasvoina sarjassa jatkavat oululaiset Linda ja Jani sekä heidän poikansa Daniel ja Samuel. Televisiossa nähdään jälleen myös pariskunta Mici ja Maicci.

Turusta tv:tä katselevat perhe Laura, Ville, Akseli ja Aamos sekä kaverukset Jussi-Pekka ja Jarno. Rovaniemellä televisiota katsoo keittiössään aviopari Jorma ja Soile

Helsingistä mukana jatkavat Lauttasaaren seniorikodin Ukkiskerhon jäsenet Henkkaja Åke, ystävykset Jari ja Sanna, pariskunta Jarno ja Perttu, kaverit Iida ja Nelli, bestikset Sanna ja Pinja, sisarukset Salli ja Teemuystäväkaksikko Monna ja Iris sekä pariskunta Inka ja Olli-Pekka.

Kaverukset Omar ja Mika jatkavat sohvaperunointia Espoossa ja ystävykset Tanja ja Sannis ja Sanniksen Ruusa-tytär Nousiaisissa. Mukana jatkavat myös ranualaiset äiti ja tytär Marja ja Eija.

Riihimäellä tv:tä tuijottavat kaverukset Jani ja Simo sekä viisihenkinen perhe Susanna, Mika, Annika, Olivia ja Veera.

Lue myös:

    Uusimmat