Mainos

Snoop Dogg teki Matthew McConaughey'lle laittoman jekun – tämä oli lopputulos

Matthew McConaughey oppi, että Snoop Doggin kanssa saa olla varuillaan, kun marihuanasta on kyse.

Oscar-voittaja Matthew McConaughey kertoi Jimmy Kimmelin keskusteluohjelmassa uuden elokuvansa kuvauksissa sattuneesta välikohtauksesta. Räppäri Snoop Dogg onnistui vaihtamaan valehuumeet oikeaan tavaraan kaksikon kuvatessa uutta The Beach Bum -elokuvaa.

Kyseisessä kohtauksessa McConaugheyn hahmo hakee Snoop Doggilta apua, sillä kirjailijan ammattia harjoittava hahmo kärsii tekstin tuottamisen kanssa. Kirjailija toivoo Snoop Doggin maagisen marihuanan avaavan luovuuden lukon.

Näyttelijä sanoo tarkistaneensa lavasteista vastanneiden kanssa, että tarjolla ei ollut oikeaa huumetta, vaan vain jotakin, mikä näyttää siltä. Valemarihuana on McConaugheyn mukaan useimmiten murskattua oreganoa.

– Kuvasimme kuusi minuuttia pitkää kohtausta, yhtäkkiä lavastemies huikkaa: "Hei Moondog (hahmoni nimi elokuvassa), tuo ei ole lavasteruohoa, tuo on Snoopin ruohoa", McConaughey muistelee naureskellen.

– Seuraavat yhdeksän tuntia olivat hauskoja, mutta en usko, että puhuimme sanaakaan englantia.

The Beach Bum on ohjaaja Harmony Korinen ensimmäinen elokuva sitten vuoden 2012 Spring Breakers -hitin. The Beach Bum on niin sanottu stoner-komedia, siinä näyttelevät McConaugheyn ja Snoop Doggin lisäksi muun muassa Isla Fisher, Jonah Hill ja Zac Efron. Elokuvan on määrä saapua teattereihin vielä tämän vuoden puolella.

Lähde: IndieWire

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.