Snookersuuruus Stephen Hendry murskattiin hämmästyttävällä tavalla – vasta neljäs kerta lajin historiassa: "Istuin vain ja ihailin häntä"

Thepchaiya Un-Nooh antoi täydellisen snookeroppitunnin lajin seitsenkertaiselle maailmanmestarille Stephen Hendrylle arvostetussa UK Championship -turnauksessa keskiviikkona.

36-vuotias thaimaalaispeluri voitti avauskierroksen ottelun erälukemin 6-1, mutta vielä vakuuttavampia olivat Un-Noohin pistesarjat. Hendry, 52, joutui seuraamaan vierestä, kun Un-Nooh pussitti peräti viisi yli sadan pisteen sarjaa suurimman oltua 6. erän 136 pinnaa. 

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Eriin 1-3 tulleet sadan pisteen sarjat Un-Nooh teki vain 28 minuutin aikana. 

– Istuin vain ja ihailin häntä. Hän pelasi kauniisti. Se oli pistesarjan tekemisen klinikka, Hendry hämmästeli BBC:n mukaan

Un-Noohista tuli vasta snookerhistorian neljäs pelaaja, joka on pystynyt tekemään viisi sadan pisteen sarjaa paras 11:stä -systeemillä pelatussa kisaottelussa. 

UK Championship alkoi tiistaina ja päättyy 5. joulukuuta. Voittajalle on tarjolla lähes 240 000 euron palkintopotti. Mestaruutta puolustaa australialainen Neil Robertson

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja