Smashin 13. jakso: Loppusuoralla

Musikaalin siirtyy Bostoniin ja työryhmä on innoissaan. Dev ei pidä siitä, että Karen on niin kauan poissa hänen luotaan. Hän päättääkin tehdä yllätysvierailun tyttöystävänsä luokse, mutta tämä on liian kiireinen viettääkseen aikaa hänen kanssaan.

Samaan aikaan show joutuu vaikeuksiin, kun miespääosan esittäjä saa tv-tarjouksen ja lähtee kuvaamaan pilottijaksoa. Derek ja Eileen joutuvat palkkaamaan Michael Swiftin takaisin rooliin. Tom soittaa kertoakseen uutisesta Julialle, mutta tämä on niin onnellinen saatuaan Frankin takaisin, ettei ystävä uskalla kertoa hänelle asiasta.

Rebecca järkyttyy kuultuaan DiMaggion lähdöstä ja paljastaa pelkäävänsä, ettei Derek ota häntä tosissaan näyttelijänä. He keskustelevat asiasta ja Derek kehuu naista. Ivy näkee heidät yhdessä ja tulee mustasukkaiseksi. Hän pyytää Ellista seuraamaan onko parin välillä jotain.

Ensin Ellis joutuu matkustamaan New Yorkiin ja kertomaan Michaelin palkkauksesta Julialle. Säveltäjä uhkaa jättää musikaalin.

RJ tietää Devin ja Karenin parisuhdeongelmista ja saapuu heidän asuntoonsa lohduttamaan Devia. Pari päätyy suutelemaan intohimoisesti.

Rebecca kuulee kuinka Ivy suunnittelee syntymäpäiväillallista Derekin kanssa. Hän päättää esittää seksikkään syntymäpäiväonnittelut Derekille. Myöhemmin Derek kiittää Rebeccaa suudelmalla ja Ivy yllättää heidät yhdessä.

Karen yllättyy, kun Dev tulee tapaaman häntä ja he lähtevät romanttiselle illalliselle. Hermostunut Dev myöntää, että hänellä on kerrottavaa. Karen pelkää heidän eroavan, mutta Dev kosiikin häntä! Karen ei pysty antamaan rakkaalleen vastausta ja Dev ryntää ulos ravintolasta.

Hotellilla hämmentynyt Karen etsii juttuseuraa ja löytää työryhmän juhlimasta. Hän liittyy seuraan ja esiintyy Ivyn kanssa, joka puolestaan valittaa Derekistä. Dev palaa juttelemaan Karenin kanssa, mutta löytääkin tyttöystävänsä pitämästä hauskaa. Vihoissaan hän paljastaa Karenille mitä hänen ja RJ:n välillä tapahtui. Sen jälkeen Dev menee hotellin baariin ja tapaa siellä Ivyn. Pari alkaa flirttailla vaarallisesti...

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja