SM-liigaseura kertoi merkittävästä nimityksestä – tulokasvalmentajan joukkueelle uusi urheilupomo

Maalikooste: Ilves - HPK 5:28
HPK:n kausi päättyi Ilvestä vastaan runkosarjan päätöskamppailussa. Hämeenlinnalaiset hakivat raivoisasti pudotuspelipaikkaa viime minuuteilla.

SM-liigaseura HPK on pestannut uuden urheilujohtajan. Tehtävään valittiin Ilkka Haapea.

37-vuotias Haapea on toiminut viimeksi Suomen Urheiluopiston palveluksessa Vierumäellä. Työ Hämeenlinnassa alkaa elokuussa.

Haapea on toiminut aiemmin HeKin ja KooKoon valmennuspäällikön roolissa. Hän on työskennellyt myös Jääkiekkoliiton kilpailutoiminnan parissa. 

– Koen tärkeimpinä asioina seurakulttuurin, valmennusosaamisen sekä pelaajapolkuun liittyvät asiat. Rima pitää saada korkealle ja toiminnan tulee kestää huippu-urheilun ja jääkiekon huippuvaiheen vaatimukset, Haapea kommentoi HPK:n tiedotteessa.

Urheilupomon paikka aukesi HPK:ssa joulukuussa, kun viiden kauden ajan seurassa työskennellyt Mika Toivola jätti tehtävänsä. 

Vuonna 2019 SM-kultaa juhlinut seura lähtee metsästämään menestystä ensi kaudella uuden päävalmentajan komennossa. Jarno Pikkaraisen sopimuksen päätyttyä pääkäskijäksi pestattiin Mestiksessä kovaa tulosta takonut Matias "Maso" Lehtonen

HPK jäi päättyneellä SM-liigakaudella pudotuspelien ulkopuolelle. 

Lue myös:

    Uusimmat