SM-liigan hallitseva mestari alkaa heräilemään – Lukko orastavan voittoputken kanssa tauolle

Lukko tekee 4-2 maalin 1:37

Jääkiekon SM-liigassa hallitsevan mestarin Lukon syksy on ollut kaikkea muuta kuin ruusuilla tanssimista. Sarjataulukon häntäpäässä oleva Lukko päätti syyskauden tyylillä, kun se otti jo kolmannen peräkkäisen voittonsa. Maanantaina jalkoihin jäi JYP lukemin 4–3.

Lukon voitto lähti rakentumaan jo ensimmäisessä erässä, kun Michael Haga, Anrei Hakulinen ja Vili Saarijärvi veivät maaleillaan isännät 3–1-johtoon.

JYP kavensi Jerry Turkulaisen osumalla.

Kolmannessa erässä Thomas Gregoire iski voittomaalin ajassa 48.18.

Rasmus Heljanko kavensi vielä JYPille, joka ei kuitenkaan onnistunut nousemaan enää rinnalle.

Voiton myötä Lukko nousi neljän pisteen päähän alemman pudotuspeliviivan yläpuolella olevasta KalPasta. Huomioarvoista on se, että Lukko on pelannut peräti viisi ottelua vähemmän kuin KalPa.