SM-liigahyökkääjä Taavi Vartiainen kertoi avoimesti kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstään – purki nyt sopimuksen Ilveksen kanssa

SM-liigaseura Tampereen Ilves ja hyökkääjä Taavi Vartiainen, 26, ovat purkaneet osapuolten välisen 2+1-vuotisen sopimuksen yhteisymmärryksessä. Vartiainen kertoi avoimesti syksyllä kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstään.

– Haluamme kiittää Taavi Vartiaista Ilveksen eteen tehdystä työstä ja toivomme hänelle kaikkea hyvää jatkoon, Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela sanoo tiedotteessa.

Vartiainen kertoi lokakuussa ongelmistaan, joiden takia hän oli ollut sivussa koko alkukauden ajan.

– Bipolaarinen mielialahäiriö, määrittelemätön ahdistuneisuushäiriö ja vakava unihäiriö, hän luetteli MTV Urheilun haastattelussa.

Vartinainen on pelannut tällä kaudella yhden ottelun lainalla Mestiksessa KOOVEE:n riveissä. 

– Haluan kiittää Ilvestä saamastani mahdollisuudesta ja kaikesta tuesta, jota olen täällä ollessani saanut. Joukkue on täynnä mahtavia jätkiä, joiden kanssa on ollut ilo tehdä töitä. Tulimme tässä kohtaa kuitenkin seuran kanssa yhteistulokseen, että tiemme erkanevat.

– Pääprioriteettini on nyt laittaa oma terveyteni kuntoon, jotta voin ulosmitata täyden potentiaalini jatkossa. Kiitos Ilves-perhe ja tsemppiä pitkään kevääseen! Vartiainen sanoo sopimuksen purusta seuran verkkosivuilla.

Lue myös:

    Uusimmat