Slipknot-laulaja Corey Taylorin uusi maski sai faneilta täystyrmäyksen – suunnittelija puolustaa

Corey Taylorin uusi maski ei ole ollut kaikkien Slipknot-fanien mieleen.

Raskaan musiikin pioneeriyhtye Slipkont esitteli uudet maskit julkaistuaan musiikkivideon uudelle Unsainted-kappaleelleen.

Yhtyeen nokkamies Corey Taylorin uusi maski sai osakseen eniten huomiota. Fanien mielipiteet jakautuivat laulajan uudesta tyylistä, jonka suunnitteli kauhumaskeerauslegenda Tom Savini. Savini on urallaan työskennellyt muun muassa Kuolleiden aamunkoitto ja Perjantai 13. -kauhuklassikoiden parissa.

Savini kertoi Revolver-lehden haastattelussa yhteistyön alkaneen hänen avustajansa kautta. Savinin avustaja oli puhunut Taylorin kanssa ennen tämä konserttia ja laulaja oli maininnut tarvitsevansa uuden maskin. Avustaja oli maininnut työskentelevänsä Savinin kanssa ja pian Taylor ja maskeeraajalegenda alkoivat työskennellä yhdessä.

Legendastatuksesta huolimatta Savinin käsiala on saanut Slipknot-faneilta kritiikkiä. Savini itsekin myöntää osan faneista olleen tyytymättömiä hänen näkemykseensä.

– Negatiivisuutta oli aluksi paljon, maskeeraaja totesi.

Myös Taylor huomioi fanien palautteen puhuessaan Kerrang!-lehdelle uuden maskinsa herättäneestä palautteesta.

– Fanit sanoivat: "Savini? Voi helvetti, siskonikin olisi tehnyt parempaa jälkeä", Taylor puhui fanien palautteesta.

Kauhuelokuvien parissa työskennellyt Savini ei itse ole koskaan ollut Slipknotin musiikin ystävä. Hän on julmasta palautteesta huolimatta tyytyväinen luomukseensa.

– Kaikesta huolimatta, maski näyttää loistavalta. Taylor laittaa itse meikit maskin alla, hupun, kaikki. Se on kiva maski, mutta hän tekee siitä sen, Savini hehkutti Taylorin panosta lopputulokseen.

Katso Taylorin uuden maskin ulkonäkö alta löytyvältä Unsainted-musiikkivideolta.


Lähde: Loudwire

Lue myös:

    Uusimmat