Skorpionin vuosihoroskooppi 2021

Skorpionin vuosihoroskooppi 2021: Vuonna 2021 olet tavallista läheisempi sisarustesi kanssa. Tämä vuosi tuo suotuisia näkymiä urallesi.

Rakkaus

Skorpioneille ovat luottamus ja intohimo tärkeimpiä asioita parisuhteessa. Ensin sinun täytyy kuitenkin opetella luottamaan itseesi. Vasta sen jälkeen pystyt luottamaan toiseen ihmiseen ja uskallat päästää intohimon valloilleen.

Sinkkuskorpionit flirttailevat tänä vuonna sydämensä kyllyydestä. Tapaat monia mielenkiintoisia ihmisiä, joita kaikkia et pysty millään ohittamaan niin kevyesti kuin oli tarkoitus. Jos vuoden alkaessa olit vielä villi sinkku, niin vuoden päättyessä voi hyvinkin olla toisin. Saatat elää silloin jo vakaassa ja onnellisessa parisuhteessa.

Rakkautta riittää tänä vuonna niilläkin skorpioneilla, joilla on jo kumppani rinnallaan. Ja vaikka erimielisyyksiltäkään ei voi parisuhteessa koskaan täysin välttyä, niistäkin selvitään, kun puhutte asioista suoraan mutta rakentavasti.

Perhe

Vuonna 2021 olet tavallista läheisempi sisarustesi kanssa. Tuette toisianne elämän karikoissa ja iloitsette toistenne onnistumisista yhdessä. Yhteytenne säilyy aina, sillä kukaan muu ei voi koskaan tuntea sinua niin hyvin kuin se, jonka kanssa yhdessä olet kasvanut.

Työ ja ura

Tämä vuosi tuo suotuisia näkymiä urallesi. Luvassa voi olla ylennys, palkankorotus tai jopa kokonaan uuden työpaikan hankkiminen.  Jos sinussa on yhtään yrittäjähenkisyyttä, saatat perustaa kenties oman yrityksen. Mitä enemmän uskallat uskoa itseesi, sitä paremmin myös menestyt. Älä siis piilottele kykyjäsi, vaan ole niistä ylpeä.

Raha

Skorpionit voivat ajautua tänä vuonna helposti rahallisiin vaikeuksiin. Se ei tapahdu siksi, ettei rahaa tulisi, vaan siksi että panet sitä menemään välillä turhan huolettomasti. Aina kannattaa jättää jotain myös säästöön pahan päivän varalle. Silloin voit varmistaa samalla sen, ettei pahaa päivää tulekaan.

Opiskelu

Tänä vuonna saatat tarvita tavallista enemmän apua ja tukea opintoihisi, sillä sinulla voi olla ajoittain pallo aika hukassa. Sinun täytyy ensin myöntää asioiden tila itsellesi, ja vasta sen jälkeen olet valmis pyytämään ja myös ottamaan apua vastaan.

Terveys

Vuosi voi olla skorpioneille varsin vaativa niin henkisesti kuin fyysisestikin. Sinun täytyykin huolehtia siitä, että lepäät tarpeeksi ja nukut riittävät yöunet. Vain siten saat ladattua akkusi ja varmistat että energiasi varmasti riittää kaikkeen mitä teet.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja