Skandaaliprinssi Ernst August törttöili taas – uhkaili poliisipartiota pesäpallomailalla ja päätyi putkaan

Hannoverin prinssi Ernst August on jälleen joutunut tekemisiin poliisin kanssa.

Hannoverin prinssi Ernst August oli heinäkuussa otsikoissa pahoinpitelytapauksen yhteydessä, ja nyt skandaaliprinssin maineessa olevaa miestä syytetään jälleen poliisien uhkailusta.

Saksalaislehti Bildin tietojen mukaan 66-vuotias prinssi uhkaili Itävallassa sijaitsevalla metsästysmajallaan paikalle saapunutta poliisipartiota pesäpallomailalla. Tilanne tallentui saksalaislehden mukaan poliisien haalarikameroihin. 

Haalarikameroita käytetään Itävallassa lähinnä suurimmissa kaupungeissa, mutta partio varustettiin niillä Ernst Augustin aiempien tempausten vuoksi.

– Ernst August on aiemmin uhkaillut poliiseja sekä fyysisesti että sanallisesti, joten päätimme käyttää kameroita, Scharnsteinin poliisin tiedottaja David Furtner kommentoi.

Tapauksen seurauksena Ernst August vietiin Welsiin putkaan. Haalarikameroilla kuvattu materiaali on annettu syyttäjille, joiden harkittavaksi jää, seuraako tapauksesta syyte.

Hannoverin prinssi vietiin heinäkuussa poliisin kanssa tapahtuneen välikohtauksen seurauksena Almtalin metsästysmajaltaan psykiatriseen sairaalaan, kun tämä oli käyttäytynyt aggressiivisesti. Poliisit olivat saapuneet paikalle hätäkeskukseen tehdyn hälytyksen jälkeen, mutta paikalla Ernst August uhkaili heitä veitsellä ja löi yhtä poliisia kasvoihin.

Ruotsalaislehti Expressen kertoo, että viimeisimmän tapauksen yhteydessä Ernst August on syytellyt poliiseja siitä, että hänet on laitettu syyttä käsirautoihin ja että hänen housunsa on vedetty nilkkoihin.

Myös heinäkuisen tapauksen yhteydessä prinssin ja poliisin näkemykset tilanteesta poikkesivat merkittävästi.

Ernst August on Saksan viimeisen keisarin Vilhelm II:n lapsenlapsenlapsi, joka polveutuu Euroopan tunnetuimmista kuninkaallisista suvuista ja on sukua muun muassa kuningatar Elisabetille

Hänet muistetaan myös siitä, että hän avioitui vuonna 1999 Monacon prinsessa Carolinen kanssa. Parin suhde alkoi skandaalinkäryisesti, sillä Ernst August oli sen alkaessa yhä naimisissa sveitsiläisen perijättären Chantal Hochulin kanssa, jonka kanssa hänellä on kaksi poikaa: prinssit Ernst August ja Christian. Liitosta prinsessa Carolinen kanssa syntyi vuonna 1999 tytär, prinsessa Alexandra.

– Kukaan ei tiedä, ovatko he edelleen naimisissa, vuonna 2009 avioituneen pariskunnan liitosta on supistu.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja