Six pack ja viimeisillään raskaana – alusvaatemallin kuva saa tavisnaiset taivastelemaan

Raskaana oleva malli Sarah Stage jakaa odotuksen onnea ja masukuvia Instagramissa ja Stagemama.net -blogissaan – fanien ihastukseksi ja monien harmistukseksi.

Elite-mallitoimiston listoilta löytyvän kaunottaren kroppa nimittäin on tuskin muuttunut: raskauskiloista ei ole tietoakaan, ja vatsa on pinkeä ja timmi. Näin siitä huolimatta, että laskettuun aikaan on enää muutamia päiviä.

1,4 miljoonaa ihmistä seuraa Stagen raskauden etenemistä Instagramissa, jonne nainen on postannut kuvia vauvavatsastaan. Kateutta aiheuttavat kuvat ovat herättäneet spekulaatiota siitä, onko vauvan terveys vaarassa.

Kolmekymppinen malli onkin vieraillut esimerkiksi Good Morning America -ohjelmassa vakuuttamassa, että sekä hänen että hänen vauvansa terveydessä ei ole mitään vikaa. Stage kertoo lihoneensa normaalit noin 9 kiloa raskauden aikana, vaikka se ei kuvissa juuri näy. Hän kertoo treenaavansa yhä kaksi kertaa viikossa. Myös lääkärit tukevat Stagea: kaikkien naisten vartalot eivät muutu samalla tavalla raskauden myötä.

Lähde Instagram, Abcnews.go.com

Lue myös:

    Uusimmat