Siteet loppuivat ja 9 muuta ongelmaa, jotka jokainen nainen tunnistaa

Naisen elämä ei ole aina niin helppoa, kun voisi kuvitella.

Ovatko nämä "ongelmat" osuneet joskus kohdallesi?

Siteet ja tamponit ovat loppu

Jokaisen naisen laukussa on aina varalta vähintään yksi side tai tamponi, mutta tietenkin juuri silloin, kun kuukautiset alkaa on varastosi jostain kumman syystä tyhjä. Kuukautisten aikaan ei muutenkaan tarvitse kovinkaan suuria vastoinkäymisiä eteensä, kun hermot palavat ja kyyneleet valuvat poskia pitkin. Toivottavasti matkan varrella törmää hyvään ystävään, jolla on mukanaan pelastuksen tuova side tai tamponi.

Puuteri tippuu lattialle

Se hetki, kun puuteri tippuu lattialle, on kovin katkera. Yleensä tämä tapahtuu vielä juuri silloin, kun olet ostanut uuden ja normaalia kalliimman puuterin.

Korko uppoaa maahan

Olet pynttäytynyt ihan viimeisen päälle ja pettymykseksi huomaat juhlapaikalle saavuttuasi, että joudutte viettämään koko illan takapihalla. Korkosi uppoavat jatkuvasti maahan ja iltasi on lähestulkoon täysin pilalla. Toivot vain ja ainoastaan sitä, etteivät kenkäsi mene pilalle tai nilkkasi nyrjähdä.

Jalassasi on verkkarit, kun näet ihastuksesi

Päätät käydä nopeasti lähikaupassa ja et jaksa vaihtaa kotipöksyjäsi mihinkään siistimpään. Eihän täällä tule koskaan muutenkaan ketään vastaan. Eihän? No tietenkin tulee ja juuri se ihana ihastuksesi, josta olet haaveillut koko aamupäivän.

Kun et muista söitkö e-pillerin

Joistakin asioista tulee niin automaattisia, että niiden ei välttämättä edes muista tapahtuneen. Ei ole kivaa, kun juuri työpaikalle päästyään mieleen pyörähtää e-pilleri. Muistinko ottaa sen tänään? Otinkohan sitä edes eilen?! Tässä tilanteessa on draaman ainekset kasassa.

Laitat vaaleat housut jalkaasi vääränä päivänä

Heräät aamulla ja päätät laittaa jalkaasi vaaleat housut. Yhtäkkiä muistat, että kuukautisten on määrä alkaa juuri tänään ja juuri nyt. Tämän jälkeen muistat jälleen miksi et ole käyttänyt vaaleita housuja enää vuosiin ja luultavasti pysyt erossa niistä myös tovin tämän jälkeenkin.

Meikkivoide valuu meikkipussiisi

Nappaat meikkipussistasi huulipunan. Kätesi ja kaikki meikkipussissa olevat tuotteet ovat ihan meikkivoiteen peitossa. Päässäsi pyörii lukuisia ärräpäitä ja et tiedä miten elämä voi jatkua tämän hetken jälkeen.

Kun joudut tekemään tarpeesi muualle kuin vessaan

Miehillä on niin helppoa pissiä paikasta toiseen, mutta naisena tämä samainen urakka ei ole läheskään niin vaivaton. Nainen joutuu laskemaan housunsa niin, että pylly ja muukin tavara on täysin kaikkien nähtävillä. Missään ei varmasti ole myöskään vessapaperia. Jatkapa siinä sitten juhlimista ihan muina naisina.

Kaikki olettavat, että voit syödä mitä tahansa lihomatta

Miehet haluavat naisen, joka rakastaa syömistä ja on kuitenkin melko hoikka. No asiahan on niin, että jokapäiväiset burgerit ja muut herkut kuitenkin lihottavat ja kaikki eivät jaksa hikoilla salilla päivästä toiseen.

Kun jotkut sanovat ettet pysty johonkin

Jotkut saattavat ajatella, että naiset eivät voi kuntosalilla treenata kovilla painoilla tai töissä ottaa suuria projekteja vastaan vain sukupuolensa vuoksi. Tässä kaikille pieni tiedonjyvänen: naiset pystyvät mihin tahansa!

Lue myös:

    Uusimmat